Connect with us

Zodiacul lunii februarie

HOROSCOP

Zodiacul lunii februarie

Berbec

Saturn trece prin casa a 8-a ceea ce poate arata probleme atunci cand incercati sa va bazati pe altii.Este momentul in care trebuie sa fiti mai atenti la speculatii si sa nu aratati tuturor exact ce simtiti. Deci este indicat sa fiti mai rezervati in atitudine si sa va ocupati mai mult de sectorul sanatatii, de cel al parteneriatului de viata si al carierei. Jupiter retrograd va poate face sa reconsiderati niste lucruri din trecut si sa va ganditi mai mult la copii sau la castiguri din speculatii. La acest sector puteti avea cu adevarat noroc, desi puteti avea reticente. Este momentul sa fiti mai binevoitori cu ceialti si sa-i lasati pe cei din familie sa va ajute.

Taur

Luna aceasta va aduce rezultate mixte pentru acesti nativi. Calatoriile sunt avantajate, dar trebuie sa aveti grija totusi la neatentie sau sa nu uitati lucruri importante acasa. Nu lasati pe nimeni sa va distraga atentia si pastrati-va calmul si intuitia. Poate nu sunteti capabili sa va concentrati la maxim, dar macar incercati sa va protejati teritoriul cu brio. Ritmul vostru de viata probabil s-a accelerat in ultima perioada si acum este momentul sa va ganditi poate la o achizitie noua,cum ar fi o masina sau o noua locuinta.Daca muncitit cu destul entuziasm,norocul va fi de partea voastra.Este posibil sa deveniti ceva mai spirituali si mai deschisi spre noi idei.Incercati totusi sa aveti rabdare si sa va alegeti oportunitatile cu intepeciune.

Gemeni

A doua jumatate a lunii va fi mult mai buna decat prima. Incercati sa nu creati competitie acasa sau intre membrii familiei. Noi poiecte, noi oportunitati si noi planuri de dezvoltare. Nu vreti sa pierdeti timpul, deci acum e momentul sa lucrati mult. Nu uitati sa va implicati si pietenii pe cat se poate in unele activitati, ar ajuta timpul sa treaca mai repede si asa ati dobandi si mai multe satisfactii personale.Exista posibilitatea unei sensibilitati a stomacului sau a capului. Probabil ca odata cu acest inceput de an ati inceput sa va schimbati si atitudinea vis-a-vis de cum abordati situatiile din viata voastra.

Rac

Este o luna in care progresati, dar este intelept sa o faceti cu pasi mici. Este momentul sa lucrati mai mult si sa puneti echilibru in tot ce faceti. Daca unele persoane din anturaj au nevoie de sprijinul vostru, este bine sa nu ezitati sa le intindeti o mana de ajutor. Progresul vostru vine usor si cu ajutor din partea celor dragi, iar la serviciu incercati sa nu le fortati mana superiorilor. Este important sa va lamuriti neintelegerile de acasa prin comunicare sincera si deschisa. La capitolul sanatatii poate nu stati chiar pe roze, pentru ca stresul se pare ca nu prea va lasa in pace imunitatea.

Leu

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus