Connect with us

Top 3 cupluri din lumea mondena, care au sanse mari sa imbatraneasca impreuna!

HOROSCOP

Top 3 cupluri din lumea mondena, care au sanse mari sa imbatraneasca impreuna!

1. Adi Sana si Anca Serea

Anca Serea este o nativa a zodiei Varsator si are ascendentul in Balanta. Acest fapt semnifica comunicarea, viata publica si perfectionismul. Harta sa este una destul de puternica in toate aspectele. Are atat noroc pe plan familial, deoarece Venus-semnificatorul iubirii este prezent in acea casa ,cat si in cariera, iar acolo este locul unde probabil ea doreste sa reuseasca printr-un un proiect deosebit.
Compatibilitatea dintre ea si Adi Sana este una de o natura karmica, deoarece se pare ca sufletele lor s-au intalnit si intr-o viata anterioara. Adi este cel care desi afiseaza o imagine puternica, este destul de sensibil, iar Anca este cea care ii aduce echilibrul in viata sa.

2.Andreea Balan si George Burcea

Inca de cand era impreuna cu fostul sau iubit din SUA, una din previziunile mele legate de Andreea a fost ca daca nu se va intelege cu acesta, va reusi in jurul varstei de 32 de ani sa isi faca in sfarsit o relatie stabilia. Indoielile mele vis-a-vis de aceasta relatie la acel moment erau sustinute de faptul ca nu ii aparea Andreei pe harta un viitor sot de origine straina. ,,Astrele predispun, noi dispunem!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus