Connect with us

ByEDA si S24Wear, noile noastre proiecte

PERSONAL

ByEDA si S24Wear, noile noastre proiecte

Dupa cum stiti, de doi ani eu si Stefan ne sustinem in viata personala si profesionala. Acest lucru ni se pare absolut normal intr-o relatie, cu atat mai mult cu cat, spre norocul nostru, impartasim ideile pe care le avem. Avem stiluri asemanatoare, ne place sa aratam bine, dar fara a renunta la confort. Oricat mi-ar placea rochiile lungi si tocurile de 15 cm, nu pot sa renunt la stilul casual, care imi permite sa fac fata programului incarcat de zi cu zi. Imi place sa ma aranjez inca de la prima ora a diminetii, insa am nevoie de libertate de miscare si de haine care sa mi se potriveasca.

Plecand de la aceste nevoi si de la dorinta de a ne apropia de oamenii care ne apreciaza, am lansat cele doua linii de tricouri cu mesaje, pentru ca ne plac oamenii dinamici, care nu ezita sa se exprime, indiferent de context.

Ne-am ocupat personal de alegerea materialelor, acestea fiind de cea mai buna calitate, a mesajelor si am supravegheat cu atentie proiectul, de la productie pana la magazinul online.

Mie imi place faptul ca atunci cand vreau sa ma imbrac casual, tricourile se potrivesc foarte bine cu jeansi, iar atunci cand imi doresc un look feminin, le pot combina cu fuste si coliere. Stefan le poarta cel mai des tot cu jeansi, iar pentru evenimente, cu un sacou casual.

Acesta este doar inceputul, urmand sa lansam modele noi, atat in ceea ce priveste culorile, cat si mesajele. Va invitam sa aruncati o privire si asteptam cu interes sugestiile voastre!

Nu uitati ca mai important decat sa arati bine, este sa te simti bine! Iar noi ne simtim minunat purtand aceste colectii!

Colectia mea: ByEDA

Colectia lui Stefan: S24Wear

sursa foto: arhiva persoana EDA, S24Wear.

IMG-20160307-WA0004

IMG-20160307-WA0002

IMG-20160307-WA0001

IMG-20160307-WA0003

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus