Connect with us

Afla la ce boli esti predispus, in functie de zodie!

HOROSCOP

Afla la ce boli esti predispus, in functie de zodie!

Berbec

Acesti nativi tind sa gandeasca totul in amanunt si sa fie destul de puternic afectati de planeta care ii guverneaza, adica razboinicul Marte. Acest aspect poate aduce probleme legate de dureri de cap si dinti, iar asta are legatura cu faptul ce semnul in sine reprezinta capul si creierul.

Taur

Acest semn este guvernat de venus si reprezinta auzul, gatul si modul in care produce organismul insulina. In astrograma personala, acest semn impreuna cu o planeta malefica poate aduce probleme de tiroida, infectii ale gatului, iar aceste disfunctii se produc atunci cand isi fac prea multe griji sau nu invata sa fie diplomati.

Gemeni

Mercur este protectorul zodiei lor si guverneaza aici tot ce tine de partile luate cate doua ale orgnismului nostru, dar mai ales tot ce tine de picioare, maini si sistemul respirator. Gemenii tind sa atraga racelile comune, gripa sau intinderea tendoanelor.

Rac

Acesti nativi tind sa nu aiba un sistem digestiv puternic. O sensibilitate aparte poate aparea si atunci cand vine vorba de emotii/sistem nervos. Isi pot consuma energia fara rost, deoarece una din marile lor slabiciuni este frica de a renunta la anumite lucruri/persoane care le dauneaza, iar acest fapt le poate atrage indigestii si probleme legatede intestine(si nu numai).

Leu

Acest semn guverneaza inima si tot ce tine de sange. Nativii nascuti sub aceasta zodie sau ascendent sunt persoane destul de autoritare si increzatoare in propria persoana, dar daca apar situatii care ii fac sa se simta intr-un alt fel, acestia pot avea probleme de spate, inima sau anemii.

Fecioara
Verbul caracteristic acestei zodii este ,,a analiza

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus