Connect with us

Tu stii ce e fericirea?

LIFESTYLE

Tu stii ce e fericirea?

Toti viseaza, scriu si vorbesc despre fericire. Si tot la fel de multi au inceput sa intelega ca nu exista o reteta pentru gasirea ei, ca nu este “ceva” general valabil si nu este o stare permanenta. Din pacate, se pierd foarte multi ani alergand pentru atingerea fericirii, asa cum este conturata ea de catre societate.

Opreste-te! Priveste-te si analizeaza-te! Cand ai stat ultima oara de vorba cu tine, cand ai incercat ultima oara sa te cunosti mai bine? Tu stii ce anume te face fericit? Cand spui ceea ce iti doresti este pentru ca asta iti dicteaza sufletul sau asta te-au facut ceilalti sa crezi ca ai nevoie?

Societatea te face sa-ti fie teama sa-ti doresti altceva decat ceilalti. Daca cei din jur se casatoresc si fac copii, simti ca ai un handicap, pentru ca tu nu-ti doresti asta. Daca cei din jur au cariere de succes, iar tu ai un loc de munca decent si nu-ti poti permite calatorii, haine scumpe sau masini, simti automat ca esti un om neimplinit si limitat. Dar oare ar trebui sa te simti asa?

Tu ar trebui sa fii singurul etalon, cand vine vorba despre fericire. Doar tu stii ce anume iti bucura sufletul cu adevarat si merita sa lupti pentru asta, indiferent de ceea ce cred cei din jur. Niciun om nu scapa de judecata societatii, prin urmare, de ce sa te ghidezi dupa asta?

Chiar si acele persoane care din exterior pare ca au viata perfecta, au propriile nemultumiri, tristeti si drame. Nu invidia niciodata viata altora, ci construieste-ti propria viata de poveste.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus