Connect with us

7 trucuri care vor schimba felul in care folosesti mascara

FASHION & BEAUTY

7 trucuri care vor schimba felul in care folosesti mascara

Toate femeile isi doresc gene lungi, curbate, dese si negre, care sa le ofere o privire seducatoare. Pe piata exista mascara pentru alungire, curbare, ingrosare a genelor, pentru gene negre precum carbunele. Cu toate acestea, nu poti sa folosesti 4-5 tipuri de mascara in acelasi timp, chiar daca vrei toate avantajele descrise.

Iata cele mai interesante trucuri cand vine vorba de mascara, pe care le poti adapta in functie de nevoile tale:

1. Nu trebuie sa folosesti periuta de la mascara

Da, ai auzit bine. Poti sa aplici mascara fara sa folosesti periuta incorporata. Stii acel dispozitiv special pentru pieptanarea sprancenelor, care are si un capat de separare a genelor, pe care probabil nu l-ai folosit niciodata? De astazi, poti sa incepi sa-l folosesti! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iei periuta cu mascara si sa o treci peste zimtii de la ustensila pentru gene si sa aplici produsul pe gene cu aceasta. Astfel, genele tale vor fi acoperite in intregime de mascara, fara a fi incarcate.

goss

2. Contureaza linia genelor, tot cu periuta de la mascara

Nu este nevoie sa folosesti creion negru pentru ochi sau tus. Poti creea iluzia de conturare, chiar cu periuta de la mascara. Apasa cu periuta cu produs,sub gene, exact la baza lor, si apoi perie spre varf, cum o faci in mod obisnuit. Vei observa cu siguranta diferenta!

3. Combina mai multe tipuri de mascara

Daca ai o mascara care iti face genele foarte negre, dar nu le ofera volum, combina-le. Foloseste intai primul tip de mascara, apoi fixeaza-le cu inca un strat din al doilea tip, pentru volum si alungire. Formulele mai uscate este recomandat sa fie folosite la sfarsit.

4. Nu mai ignora genele inferioare

Probabil iti este teama ca accentuezi cearcanele si de aceea folosesti mascara doar pe genele superioare. Nimic mai fals! Dupa ce ai folosit fond de ten sau anticearcan, curata periuta de produsul in exces, si contureaza-ti genele inferioare. Ochii vor parea mai mari si mai luminosi.

5. “Spider lashes” nu sunt doar pentru podium

Cu siguranta ai vazut in reviste si prezentari de moda, acest trend de gene foarte incarcate si lipite. In ciuda impresiei generale, ca ar fi un look neingrijit sau rezultatul unei tehnici gresite, acest look este studiat si este nevoie de respectarea unor reguli, pentru a obtine efectul dorit. Daca vrei sa incerci acest stil, foloseste cateva straturi de mascara, apoi cu ajutorul unei pensule aplica putina pudra translucida, mai aplica inca un strat de mascara si la sfarsit, cu o penseta, lipeste genele intre ele, in 6-7 puncte la fiecare ochi.

Spider-Lashes-gucci-Fall-2011

6. Aplicarea pe diagonala

Chiar daca cea mai cunoscuta metoda de aplicare este de la radacina spre varfurile genelor, varianta pe diagonala, cu miscarea de zig zag functioneaza mai bine. Astfel, genele tale vor fi separate si mai alungite, mai ales in coltul extern al ochilor.

7. Schimba forma ochilor cu ajutorul aplicarii

Atunci cand vrei sa schimbi forma ochilor, nu o poti face doar cu ajutorul fardurilor si a tusului. Chiar daca machiajul tau este foarte simplu, o poti face doar cu mascara. Cand iti doresti ca ochii tai sa para mai rotunzi, ca de papusa, pune accent pe aplicarea produsului in centrul genelor. Cand iti doresti ca forma ochilor sa fie mai alungita, aplica mai mult produs pe genele din coltul extern, miscarea fiind pe orizontala, spre exterior.

sursa foto:

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus