Connect with us

10 motive pentru care trebuie sa vizitezi COASTA AMALFI

Uncategorized

10 motive pentru care trebuie sa vizitezi COASTA AMALFI

Desi abia am terminat cu declaratiile de dragoste si ghioceii, gandul ca mai avem mult timp pana la vacanta de vara este foarte amagitor. Imediat urmeaza petrecerile de 1 mai si ar fi pacat sa ne prinda cu planurile nefacute. Cum companiile aeriene si agentiile de turism au anuntat deja ofertele pentru vara anului 2016, ne grabim si noi sa venim cu o propunere de vacanta testata si adorata de echipa noastra: Coasta Amalfi!

Coasta Amalfi, situata in sudul Italiei, este una dintre cele mai frumoase portiuni ale tarmului Marii Tireniene datorita peisajelor pline de culoare, a localitatilor cochete si a dulcelui stil Italian in forma lui cea mai pura.

Fie ca alegi sa vizitezi intreaga coasta – poti vizita toate localitatile dintre Napoli si Salerno intr-un sejur – fie ca alegi doar una dintre acestea, spectacolul vizual este garantat, iar papilele gustative pe deplin multumite!

Iata, asadar, 10 motive pentru care redactia Eda Magazine sustine ca o vacanta pe Coasta Amalfi trebuie sa se afle neaparat pe lista ta de concedii!

  1. Insula Capri – un adevarat Paradis pe pamant, luxoasa si salbatica, in acelasi timp.
  2. Sofatul pe drumul de-a lungul coastei este o experienta plina de adrenalina! (Atentie, nu este pentru oricine, iar soferii incepatori chiar isi pot pune viata in pericol!) Pentru profesionisti este “Best driving experience!”.
  3. Mirosul sublim de lamaii proaspete care emana din orice magazin, locuinta

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus