Connect with us

Cele mai noi trucuri pentru o MANICHIURA PERFECTA

FASHION & BEAUTY

Cele mai noi trucuri pentru o MANICHIURA PERFECTA

Exista trucuri care nu sunt atat de cunoscute, dar care te pot ajuta foarte mult, atunci cand iti faci singura manichiura. Tu stiai despre existenta lor?

1. Vaselina pentru cuticule

Inainte de a te da cu oja, aplica putina vaselina pe cuticule, cu ajutorul unui betisor. Astfel este mult mai usor sa cureti zona, in cazul in care ai murdarit-o de oja.

5483131f0e1f2_-_cos-06-nails-de-4026410

2. Lac de fixare

Cu siguranta stii despre existenta lacurilor de fixare, care se folosesc dupa ce s-a uscat oja. Ceea ce probabil nu stii este noua tehnica, care mareste considerabil rezistenta manichiurii. Aplica doar pe jumatatea dinspre varf un strat de lac de fixare, asteapta sa se usuce si apoi aplica pe toata unghia inca un strat.

3. Oja alba pentru culori vibrante

Daca preferi manichiura in culori tari, un truc eficient este sa te dai prima oara cu un strat subtire de oja alba. Astfel, culorile vor fi mult mai vii.

5483132010aaf_-_cos-08-nails-de-88317586

4. Creion pentru aplicarea accesoriilor

Atunci cand vrei sa aplici strasuri sau pietricele pe unghii, foloseste un creion pentru ochi sau buze. Mina acestuia fiind usor lipicioasa, adera pe suprafata pietricelelor si iti permite o aplicare usoara si precisa.

5483132276055_-_cos-12-nails-de

5. Oja personalizata

Daca ai un lac de unghii transparent si niste pigmenti sau sclipici colorat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa le amesteci intr-o lingura si sa-l folosesti in loc de oja.

54831323c068d_-_cos-14-nails-de

6. Oja cu sclipici

Atunci cand folosesti o oja cu sclipici, cu siguranta stii cat este de greu sa o indepartezi. Aceasta va disparea foarte usor cu acetona, daca atunci cand iti faci manichiura, te dai cu un strat de lac transparent, inainte de cel cu sclipici

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus