Connect with us

6 motive pentru care TREBUIE sa faci MAI MULT SEX

FASHION & BEAUTY

6 motive pentru care TREBUIE sa faci MAI MULT SEX

Chiar daca o partida de sex nu poate tine locul unei ore de zumba, pilates sau kickboxing, nu inseamna ca nu are un efect asupra felului in care arati si te simti.

Iata 6 beneficii ale sexului, in cazul in care placerea nu este un motiv suficient de bun:

1. Starea de bine

Este dovedit ca sexul iti ridica…moralul! De asemenea, ajuta si in cazul depresiei. Chiar daca de cele mai multe ori, motivul pentru care nu faci sex este tocmai acela ca esti stresat si nu ai o stare de spirit prea buna, secretul este sa te relaxezi si sa treci de aceasta bariera. Dupa o partida de sex intima si pasionala alaturi de persoana iubita, cu siguranta o sa fii mai fericita.

2. Imunitate mai buna

Un studiu al Universitatii Wilkes din Pennsylvania a indicat faptul ca persoanele care fac sex minimum de 1-2 ori pe saptamana, au de trei ori mai multa imunoglobulina A in organism decat cei inactivi sexual sau care fac sex ocazional.

3. Piele stralucitoare

Partidele de sex maresc circulatia si oxigenarea sangelui, iar tu vei fi mai radianta. Orgasmul stimuleaza eliberarea endorfinelor si a unor hormoni care sunt responsabili cu repararea pielii. Prin urmare, daca vrei sa intarzii cat mai mult aparitia ridurilor, fa sex cat mai des!

4. Somn linistit

Stim ca asta se intampla mai ales barbatilor, sa adoarma dupa o partida intensa de sex. De acelasi beneficiu te poti bucura si tu. In urma orgasmului, corpul elibereaza oxitocina, denumit si “hormonul iubirii”, care te va relaxa complet si iti va induce senzatia de somn. Ai o zi grea maine la birou? Nimic nu te poate face sa te odihnesti mai bine, decat o partida de sex!

5. Calmant natural

Nu vrei sa faci sex pentru ca ai o migrena? Ar fi bine sa scapi de aceasta scuza. Orgasmul exact asta face, prin eliberarea endorfinelor,

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus