Connect with us

7 TRUCURI DE FRUMUSETE care te vor face sa te simti ca o VEDETA

FASHION & BEAUTY

7 TRUCURI DE FRUMUSETE care te vor face sa te simti ca o VEDETA

Ca femeie, iti place sa te machiezi, sa te coafezi, sa-ti cumperi haine si sa te reinventezi. Chiar daca faci asta in fiecare zi, sunt momente in care ai nevoie de o schimbare. Aceasta nu trebuie sa fie dramatica, pentru ca tu sa te simti fabulos.

Iata ce trucuri iti propune EDA Magazine, pentru ca tu sa te uiti cu placere in oglinda:

1 Albirea dintilor

Chiar daca nu apelezi la tratamentul unui cabinet stomatologic, exista pe piata variante mai putin costisitoare si usor de folosit, pentru ca dintii tai sa devina mai albi, treptat. Foloseste benzi speciale pentru albire, paste de dinti, periuta si apa de gura. Poti sa vezi efectele chiar si de la prima aplicare, iar asta iti va reda pofta de a zambi mai des.

2. Bronz

Este cunoscut faptul ca solarul este nociv. Alege sa te bronzezi cu ajutorul cremelor de corp si de fata sau machiaza-te cu bronzer pudra. Vei vedea ca in zilele in care faci asta, tonusul tau va fi unul mult mai bun. Mai ales in zilele ploaioase, este extraordinar sa te simti exotic, asa cum se intampla vara.

3. Ruj indraznet

Alege sa iesi in evidenta doar prin culoarea rujului, cand vine vorba de machiajul tau. Adopta o tinuta simpla, un machiaj al ochilor minimalist dar pentru buze, foloseste nuante puternice de rosu, mov sau visiniu. O sa te simti de milioane!

4. Gene false

Nu trebuie sa le folosesti doar la evenimente speciale sau in noptile in care mergi la club. Alege genele tip banda foarte naturale sau cele tip smocuri si aplica-le doar pe jumatatea externa a ochilor. Astfel, nu risti sa ai un look artificial.

5 Sprancene conturate

Daca pana acum nu ai acordat foarte mare atentie acestui aspect, este timpul sa o faci. Nu este suficient sa pensezi firele in exces. Tunde sprancenele si contureaza-le cu creion special, fard sau gel. Trasaturile tale o sa capete cu totul alte dimensiuni, iar frumusetea naturala va fi pusa in valoare.

6. Manichiura impecabila

Din cauza programului incarcat pe care il ai, probabil ca ti-ai neglijat deseori manichiura. Daca in general folosesti oja nude sau lac transparte, opteaza ocazional pentru nuante de rosu, mov, visiniu, albastru. Acest detaliu te va inviora si te va face sa te simti mai bine cu tine.

7. Coafura cu volum

Chiar daca nu mergi la salon, nu inseamna ca parul tau nu poate intoarce priviri. Data viitoare cand iti speli parul, nu folosi doar uscatorul de par, ci da volum cu ajutorul unei perii mari, rotunde. Nu va dura decat cu 10 minute mai mult,iar tu te vei simti mult mai feminina si atragatoare.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus