Connect with us

Reguli de machiaj, pentru a arata perfect in poze

FASHION & BEAUTY

Reguli de machiaj, pentru a arata perfect in poze

Atunci cand machiajul este executat corect, acesta acopera imperfectiunile si iti scoate in evidenta trasaturile. In fotografii, poti sa ai noroc si acele imperfectiuni sa nu se vada oricum, datorita luminii sau a unghiului din care esti fotografiata sau pot fi evidentiate, daca faci anumite greseli.

Iata cate reguli de machiaj de care trebuie sa tii cont, atunci cand stii ca vei fi fotografiata:

1.Nu folosi produse cu factor de protectie, deoarece acestea reflecta lumina. Exista riscul, mai ales daca fotografia este realizata cu blit, ca fata ta sa apara cu o pelicula alba, foarte inestetica.

2.Estompeaza foarte bine fondul de ten si anticearcanul, astfel incat sa nu se vada trecerea de la o nuanta la alta sau urme de la aplicare. Anticearcanul nu trebuie sa fie foarte iluminator, ci doar cu o nuanta mai deschis decat cea a fondului de ten.

3.Contureaza-ti sprancenele, deoarece acestea iti incadreaza perfect fata. Chiar daca porti machiaj la ochi sau buze, acest pas este foarte important, mai ales pentru fotografii.

4.Aplica gene false. Nu trebuie sa apelezi la cele foarte dramatice. Cateva smocuri sau cele tip banda, aplicate pe jumatatea externa a ochilor, iti va da profunzime si senzualitate privirii. Astfel, poti sa nu porti un machiaj foarte accentuat pentru restul fetei.

5.Foloseste o pensula evantai pentru conturarea pometilor. Aceasta te va ajuta sa aplici putin produs, gradual si sa para ca nici macar nu porti machiaj.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus