Connect with us

4 etape pentru A IERTA

LIFESTYLE

4 etape pentru A IERTA

Niciodata nu este usor sa ierti, mai ales o persoana pentru care ai investit multe sentimente,insa este singura cale pentru a te vindeca si pentru a salva o relatie.

Iata care sunt pasii pe care ii poti urma, pentru ca procesul sa fie cat mai putin dureros:

1. Calmeaza-te!

Atunci cand te confrunti cu furia, corpul se inunda de adrenalina, nu poti lua decizii intelepte si tinzi sa vezi situatia mai grava decat este. Incearca sa meditezi si sa respiri profund, pana te mai linistesti.

2. Nu te concentra doar pe greseala!

Primul instinct este sa te simti neindreptatit, atunci cand o persoana ti-a gresit si cauti detalii legate de cum si de ce te-a mintit. Incearca sa vezi dincolo de asta, sa intelegi motivele dincolo de fapta in sine. Nu judeca intreaga calitate umana a persoanei, bazandu-te doar pe o situatie. Oamenii sunt supusi greselii.

3. Incearca sa fii empatic cu persoana care te-a ranit!

In prima faza, ai sentimentul ca cel care ti-a gresit a facut-o intentionat. In multe cazuri poate sa nu fie asa, persoana in cauza dorind doar sa faca fata unei situatii, chiar daca nu a luat cele mai bune decizii.

4. Inceteaza sa te mai victimizezi!

Schimbarea dinamicii in relatie poate sa fie secretul vindecarii. Oamenii raman fixati in povestea lor si la un moment dat, devine comoda postura de victima. In locul sentimentului de neindreptatire si deznadejde, constientizeaza puterea pe care o ai asupra gandurilor si deciziilor din viata ta.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus