Connect with us

Cum sa ii spui ca NU este bun la pat?

LIFESTYLE

Cum sa ii spui ca NU este bun la pat?

Este baiatul ideal si va intelegeti de minune, dar cand vine vorba despre sex, parca trageti fiecare in directii opuse – e ca si cum o foaie de hartie ar incerca sa fac dragoste cu un pai de plastic – nu ies si nu vor iesi niciodata scantei. Totusi, desi se vede cam de Marte ca tu nu esti satisfacuta, el pare sa nu inteleaga ce se intampla. Din contra, pare ca traieste pe norisorul lui perfect in care viata voastra sexuala este chiar ca la carte. Ai incercat toate metodele existente si neinventate inca de a-i sugera ca este cazul sa faceti o schimbare in dormitor, dar el a sugerat sa schimbati draperiile si poate sa adaugati un tablou nou pe perete. Toate ca toate, ti-ai luat inima in dinti si ai hotarat ca va trebui sa ii spui verde-n fata ca sexul in relatia voastra este doar o intamplare nefericita.

Totusi, ar fi indicat sa nu ii ranesti orgoliul atat de tare incat sa inchida discutia brusc, sa inrautatesti situatia sau, mai rau, sa il marchezi pe viata. Iata cateva sfaturi:

  • vorbeste-i despre nemultumirile tale, insa ai grija sa nu para ca arunci vina pe el si evita sa ai un ton plin de repros.
  • nu-l pune la coltul rusinii si nu adopta o atitudine de invatatoare cu nuielusa in mana si catalogul in cealalta;
  • o fraza incapand cu “eu” in loc de “tu” va avea mai multe sanse sa fie receptata pozitiv de catre partener;
  • sugereaza-i ce anume ti-ar placea sa faceti in momentele intime;
  • atunci cand isi ia inima in dinti si face din nou dragoste cu tine dupa acesta discutie, ai grija sa ii lauzi orice efort pentru a incuraja progresul!
  • nu te astepta la minuni peste noapte – este o problema pe care trebuie sa o rezolvati impreuna!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus