Connect with us

Cel mai neasteptat produs pentru par, folosit de vedetele de la Hollywood

FASHION & BEAUTY

Cel mai neasteptat produs pentru par, folosit de vedetele de la Hollywood

Vezi mereu reclamele la sampon si ai da orice sa ai un par bogat, stralucitor si plin de volum. Cu toate acestea, in urma utilizarii acelor produse, nu ai parte de rezultatul pe care il promite eticheta.

Iti doresti ceva eficient, necostisitor si chiar din ingrediente naturale? Solutia pentru tine se afla chiar in cabinetel veterinare si este SAMPONUL PENTRU CAI.

Aceasta previne caderea parului, ii da volum, luciu si lasa un parfum foarte placut dupa spalare. Samponul pentru cai a fost folosit pentru prima data de crescatorii de cai din Africa de Sud. Folosirea acestui produs s-a raspandit rapid, demonstrandu-si eficacitatea si pentru parul uman.

Ingredientele extrem de benefice pentru sanatatea scalpului sunt: brusturele, mesteacanul, coada calului, nucul, musetelul, urzica si salvia.

Utilizarea este extrem de simpla si nu difera cu nimic de cea a unui sampon obisnuit. Umezeste-ti parul si samponeaza, o data sau de doua ori si lasa-l sa actioneze 10 minute, dupa care clateste. Dupa, poti sa folosesti orice produs de styling doresti.

Acest truc este folosit de foarte multi ani, de catre vedete de la Hollywood, precum Jennifer Anistor si Sarah Jessica Parker.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus