Connect with us

Motive pentru care iubitul tau refuza sa faca sex

LIFESTYLE

Motive pentru care iubitul tau refuza sa faca sex

In orice relatie, exista perioade in care dorinta este la cote maxime, iar in altele partenerii ajung cu greu sa fie intimi. Daca de obicei barbatii sunt cei care initiaza raporturile sexuale, exista cazuri in care si acestia nu au dispozitia necesara pentru sex.

Iata care ar putea fi motivele pentru care iubitul tau refuza sa faceti sex:

Vrea sa se relaxeze dupa o zi grea. Chiar daca uneori te poate enerva, statul pe canapea si uitatul la televizor, dupa o zi de munca, este un adevarat refugiu pentru el. Se poate sa fie tensionat fizic si psihic sau sa-i fie greu sa se deconecteze de grijile cotidiene. Transmite-i cu blandete si afectiune ca ii intelegi nevoia de intimitate, dar ca ii simti lipsa si ai vrea sa petreceti timp cu el. Este important sa va apropiati, chiar daca nu se ajunge la sex.

Vrea sa se joace un joc sau sa se uite la meci. Da, poate parea incredibil ca barbatul tau sa prefere aceste activitati, in locul partidelor de sex, dar nu este atat de grav, daca nu se intampla in fiecare zi. Asta nu inseamna ca nu este incantat de prezenta ta si de calitatea sexului, ci ca pur si simplu ii face placere sa-si petreaca timpul in acest mod, din cand in cand.

Isi doreste mai multa spontanietate. Este posibil ca partidele voastre de sex sa fie o rutina, atat din punct de vedere al modului in care se desfasoara, cat si a felului in care sunt initiate, iar asta sa-i creeze o reactie de respingere. Incearca sa-l suprinzi si sa schimbi atmosfera.

Este frustrat in legatura cu performanta lui. In cazul in care sufera de ejaculare precoce sau pur si simplu simte ca nu te satisface cu adevarat, va dezvolta o anxietate legata de sex. Este bine sa fii intelegatoare si sa-l faci sa inteleaga cat de mult il doresti, ajutandu-l astfel sa depaseasca aceasta bariera.

Are complexe fizice. Nu doar femeile sunt preocupate de felul in care arata. In cazul in care s-a ingrasat in ultima perioada, este posibil sa nu se mai simta increzator, iar asta ii afecteaza si libidoul. Asigura-l ca te simti atrasa de el in continuare si daca este dispus, propune-i sa-l ajuti sa slabeasca.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus