Connect with us

Remedii pentru sforait care chiar functioneaza

FASHION & BEAUTY

Remedii pentru sforait care chiar functioneaza

Fie ca tu esti cea care sforaie si nu mai vrei sa-ti deranjezi partenerul, in timpul somnului, fie ca tu nu mai poti sa te odihnesti, din cauza sforaitului lui, exista cateva trucuri care amelioreaza situatia.

1. Fa un dus fierbinte sau o baie de aburi

Sforaitul este cauzat de cele mai multe ori de congestionarea cailor respiratorii. Aburul ajuta la eliberarea nasului si la o respiratie mai usoara. Fa o baie relaxanta, chiar inainte de culcare.

2. Schimba pozitia in care dormi

In unele cazuri, dormitul pe spate face ca limba sa preseze bolta palatina si sa blocheze gatul, de unde rezulta si sforaitul. Incearca sa dormi pe burta sau intr-o parte.

3. Hidrateaza-te

Atunci cand esti deshidratat, secretiile capata o consistenta lipicoasa care ingreuneaza respiratul. Asigura-te ca te hidratezi corespunzator, in fiecare zi.

4. Evita alcoolul

Alcoolul iti relaxeaza muschii, astfel controlul fluxului de aer, in timpul respiratiei, este ingreunat. Este recomandat sa nu consumi alcool macar cu 4 ore inainte de a merge la culcare.

5. Foloseste un umidificator

Daca aerul din camera in care dormi este prea uscat, va fi foarte greu sa respiri pe nas si automat vei respira doar pe gura. In acest caz, riscul sa sforai este mult mai mare.

sursa foto:Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus