Connect with us

5 lucruri pe care femeile le urasc cel mai mult la barbati

LIFESTYLE

5 lucruri pe care femeile le urasc cel mai mult la barbati

Niciodata nu poti sa multumesti pe toata lumea. Defectele in ochii cuiva pot fi calitati in ochii altcuiva. Cu toate aceste, exista situatii in care femeile efectiv iau foc.

Iata ce nu suporta femeile cand vine vorba de barbati:

Sa nu ii fie adresate intrebari. Femeile nu isi doresc sa fie interogate, ci sa simta ca barbatul cu care interactioneaza este interesat sa o descopere in profunzime. Daca vorbeste numai despre el, aceasta isi pierde automat interesul.

Atunci cand este in mijlocul unei fraze iar el se uita la telefon. Este nepoliticos sa iti verifici telefonul, cand cineva vorbeste cu tine, iar femeile sunt si mai sensibile la acest aspect.

Atunci cand este foarte serios. Orice femeie apreciaza putin mister, dar pe total, barbatul trebuie sa fie un adevarat prieten, cu care sa rada cu pofta, sa se distreze. Un barbat arogant si morocanos nu va atrage o femeie, cel putin nu pentru mult timp.

Atunci cand se insista pe un subiect. Exista barbati care vorbesc foarte mult despre trecutul lor, despre problemele din familie sau cariera. Este firesc sa fie discutate toate aceste subiecte, dar cand se revine obsesiv asupra unuia, este foarte deranjant.

Atunci cand nu acorda atentie felului in care arata. Ca femeie, te pregatesti inainte de a avea o intalnire si acorzie atentie parului, machiajului, hainelor si accesoriilor. Iar el apare ca si cum a aruncat pe el ce a gasit prin casa. Asta cu siguranta o va deranja si mai mult decat atat, nu se va simti apreciata ca si femeie. Felul in care se prezinta un barbat este si o forma de respect, fata de femeia pe care o insoteste.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus