Connect with us

Lucruri pe care femeile ar vrea sa le stie barbatii, despre sex

LIFESTYLE

Lucruri pe care femeile ar vrea sa le stie barbatii, despre sex

Din cauza preconceptiilor sau a lipsei de comunicare, oamenii raman ancorati in anumite situatii, avand informatii eronate. Acest fenomen, daca persista, poate distruge relatiile de orice natura.

Iata ce lucruri ar vrea femeile sa stie barbatii, atunci cand vine vorba despre sex:

Femeile nu se indragostesc datorita unui orgasm. Barbatii se lasa dominati de spiritul competitiv si au convingerea ca partidele de sex memorabile sunt suficiente, pentru ca femeile sa se indragosteasca iremediabil. Nimic mai fals! Sexul este foarte important, dar o femeie nu ajunge sa iubeasca un barbat, pentru ca o satisface sexual si atat!

Femeile de cele mai multe ori discuta cu prietenele detalii intime. Chiar daca barbatii sunt renumiti pentru discutiile in care isi impartasesc experientele sexuale, si femeile o fac destul de des. Acestea o fac si atunci cand au o nelamurire si vor sa se consulte cu prietenele si cand traiesc experiente minunate si isi doresc sa le impartaseasca. Insa, pe masura ce se maturizeaza, nevoia de a impartasii detalii intime se diminueaza considerabil.

Femeile nu prefera barbatii epilati total. Chiar daca in reviste vezi foarte multi barbati metrosexuali, epilati complet, cu o piele perfecta si lucioasa, in realitate, nu asta isi doresc femeile. Acestea prefera barbatii ingrijiti, dar nu pe cei care exagereaza la acest capitol.

Femeile nu isi doresc partide de sex care sa dureze o ora. Este posibil ca aceasta idee sa plece tot de la spiritul de competitie, specific barbatilor. Chiar daca se intampla sa aiba o noapte romantica, de sex pana dimineata, femeile nu isi doresc ca o singura partida sa dureze o ora. Este nevoie de mult mai putin timp, pentru a satisface complet o femeie.

Femeile isi doresc la fel de mult ca si barbatii, sa faca sex. Problema este ca nu reusesc sa fie excitate la fel de usor. Dorinta mentala exista, insa ele au nevoi mai complexe decat barbatii, cand vine vorba de a intra in starea necesara. Preludiul chiar este important.

 

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus