Connect with us

Cele mai tari trucuri de MACHIAJ si INGRIJIRE, cu obiecte pe care le ai in casa

FASHION & BEAUTY

Cele mai tari trucuri de MACHIAJ si INGRIJIRE, cu obiecte pe care le ai in casa

Nu ai nevoie de un buget impresionant, pentru a arata impecabil. Poti sa improvizezi cu obiecte pe care le ai in casa, iar efectul va fi spectaculos.

1. Linie de tus perfecta

Daca nu ai indemanare sau forma ochilor tai face aplicarea tusului sa fie dificila, BANDA ADEZIVA este tot ce ai nevoie. Aplic-o in coltul ochilor, traseaza linia de tus sau fardul, dupa care indeparteaz-o.

1

SELF

2. Conturare

Daca iti doresti un nas perfect conturat, tot BANDA ADEZIVA este rezolvarea ta. Aplica o fasie pe centru nasului si contureaza pe lateralele ei, cu pudra, dupa care indeparteaza-o si estompeaza liniile cu un buretel sau tot cu o pensula.

2

SELF

3. Par electrizat

Parul nu se electrizeaza doar in sezonul rece, cand porti caciuli, fulare si pulovere. Cu siguranta ti s-a intamplat, dupa ce ti-ai intins parul cu placa, sa se electrizeze. Daca nu iti doresti sa incarci firul de par cu tot felul de uleiuri si creme, solutia este SERVETELUL DE HARTIE. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa treci cu un servetel peste firele de par.

3

SELF

4. Exfolierea buzelor

Nu ai nevoie de produse scumpe pentru exfoliat. Cea mai rapida solutie pentru buze deshidratate este PERIUTA DE DINTI. Umezeste-o si maseaza usor buzele. Poti sa folosesti si ulei de cocos sau vaselina, in timpul acestui periaj.

ToothbrushLips_1

SELF

5. Aplicarea mascarei

In general, aplici mascara la sfarsit, dupa ce ai terminat machiajul ochilor, si nu o data s-a intamplat sa te murdaresti. Cea mai buna solutie este CARTEA DE VIZITA. Preseaz-o la baza genelor si aplica mascara cum o faci in mod obisnuit. Astfel, scapi de corvoada de a reface machiajul.

mascara-business-card

SELF

6. Matifierea tenului

Nu ai la tine pudra sau servetele matifiante pentru fata? Nicio problema! Te poti salva, atat acasa cat si la birou, cu un FILTRU PENTRU CAFEA. Hartia din care este confectionat filtrul este foarte absorbanta si eficienta pentru excesul de sebum, prin tapotari usoare.

4

SELF

sursa: SELF

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus