Connect with us

Cum sa-ti dai seama daca isi doreste o RELATIE SERIOASA

LIFESTYLE

Cum sa-ti dai seama daca isi doreste o RELATIE SERIOASA

Din dorinta de afectiune si validare, exista riscul sa iti reduci standardele si tinzi sa faci compromisuri. Chiar daca aparent asta te ajuta sa legi relatii, acestea nu sunt unele cu un fundament solid si cu siguranta nu iti vor aduce satisfactii pe termen lung.

Iata la ce lucruri trebuie sa fii atenta, pentru a-ti da seama daca un barbat isi doreste o relatie serioasa cu tine:

1. Iti spune ca nu isi doreste o relatie

Nu incerca sa schimbi oamenii. Nu crede ca aceasta replica este un sistem de aparare si ca are nevoie de interventia binevoitoare e unei femei. Daca un barbat spune de la inceput ca nu isi doreste o relatie, ia in serios asta si pleaca.

2. Flirteaza, dar nu face nimic mai mult

Daca unui barbat ii place sa flirteze si stie sa faca asta, nu inseamna automat ca nu este serios. Daca o face, dar nu te te invita in oras si nu isi da interesul sa te cunoasca mai bine, este clar un simplu joc al seductiei, iar tu poti sa fii urmatoarea victima.

3. Iti spune ca nu a fost niciodata indragostit

Aceasta este modalitatea de a impune o bariera si a te face sa renunti la ideea ca se va intampla cu tine. Nu incerca sa intri in detalii, sa incerci sa-i demonstrezi ce sentiment minunat este iubirea. Nu este responsabilitatea ta sa-l maturizezi si sa-l faci sa-si doreasca o relatie cu tine. Trebuie sa lupte daca te doreste, nu sa-i oferi tu argumentele pentru care s-o faca.

4. Comunica prin telefon dar evita contactul direct

Iti scrie mesaje, te suna si pare ca iti da atentie, dar cand vine vorba de o intalnire, te evita. Daca ai exclus faptul ca ar putea fi timid, si a trecut destul de mult timp de cand ati inceput sa vorbiti, este clar ca nu are ganduri serioase.

5. Te viziteaza, dar evita sa iesiti in oras

Nu, nu face asta pentru ca este innebunit dupa tine si isi doreste intimitate. Pur si simplu nu isi doreste sa se afiseze in public cu tine. Iar asta cu siguranta nu poate duce la o relatie serioasa.

sursa foto: Cosmopolitan

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus