Connect with us

Obiceiuri ale somnului, care iti distrug tenul

FASHION & BEAUTY

Obiceiuri ale somnului, care iti distrug tenul

Exista cateva obiceiuri, atunci cand vine vorba de felul in care dormi, care nu iti afecteaza doar sanatatea, ci si frumusetea tenului.

Iata care sunt acestea si de ce ar trebui sa renunti la ele:

1. Dormitul pe o parte sau pe burta

Aceasta pozitie iti afecteaza si sanatatea coloanei, pentru ca nu sta aliniata corect, iar fata, fiind presata de perna, tinde sa se rideze mult mai repede. Cei care dorm pe burta au observat o ridare accentuata in zona fruntii si a ochilor. Cea mai buna pozitie de dormit este cea pe spate.

2. Nu te demachiezi inainte de culcare

Toate produsele de machiaj pe care le-ai aplicat in timpul zilei, daca nu le-ai indepartat de pe fata, pot cauza inflamatii si imbatranire prematura, deoarece pielea nu poate sa se regenereze. Acest lucru este posibil doar daca fata este curata.

3. Nu iti schimbi asternuturile destul de des

Asternuturile absorb sebumul din par, rezidurile din piele si alte bacterii. Cel mai indicat pentru frumusetea tenului tau, este sa folosesti asternuturi din satin sau matase si sa le schimbi cu unele curate, in fiecare saptamana.

4. Dormi cu parul desprins

Oricat de placut ar fi, nu este cea mai buna varianta pentru tenul tau. Toate produsele de ingrijire, pe care le-ai aplicat pe par, ajung direct pe ten, in timpul somnului. Poti sa iti prinzi parul intr-o coada lejera sau intr-un coc.

5. Nu folosesti creme de noapte

Produsele de ingrijire speciale pentru noapte, au o concentratie mai mare de substante nutritive care iti ajuta tenul sa se refaca. Daca sari aceasta etapa, iti privezi tenul de sansa de a se pastra tanar si frumos, pentru mai mult timp.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus