Connect with us

10 situatii in care trebuie sa te pui pe PRIMUL LOC

LIFESTYLE

10 situatii in care trebuie sa te pui pe PRIMUL LOC

In societatea in care traim, este usor sa pici in capcana si sa te lasi absorbit de nevoile altora. Astfel, risti sa uiti de tine, sa uiti ce iti doresti pentru tine si ce anume te face fericita.

Iata care sunt cele mai importante situatii, care ar trebui sa reprezinte pentru tine un semnal de alarma si sa te faca sa inveti cum este sa fii pe primul loc:

1. Atunci cand ceilalti iti cer sa faci tot felul de lucruri, iar la sfarsitul zilei tu nu mai ai nici macar o ora la dispozitie pentru tine.

2. Atunci cand in sfarsit reusesti sa faci ceva pentru tine, te cuprinde sentimentul de vinovatie.

3. Atunci cand cineva te face sa simti ca este o datorie morala sa-l ajuti, prin prisma relatiei pe care o aveti, sau pentru ca iti este ruda.

4. Atunci cand ai o relatie de prietenie, care se bazeaza pe atitudinea ta empatica, la problemele celuilalt, iar acea persoana intotdeauna vorbeste despre propriile probleme.

5. Atunci cand simti ca nu te mai regasesti in niciun context, ca ai uitat cine esti.

6. Atunci cand cei din jur incearca sa te influenteze sa iei deciziile pe care le considera corecte. Sfaturile sunt utile, cu o limita.

7. Atunci cand casa ta nu mai este primitoare si nu ai timp nici macar pentru o curatenie. Felul in care te simti este influentat si de confortul pe care ti-l ofera mediul in care traiesti.

8. Atunci cand iti ceri mereu scuze celor din jur, iar ei iti dau sentimentul ca gresesti in permanenta. Culpabilitatea trebuie sa aiba o limita si sa te stimuleze sa fii un om mai bun, nu sa te desconsideri.

9. Atunci cand simti ca traiesti viata altcuiva, iar tu nu mai esti actorul principal al propriei vieti.

10. Atunci cand simti din ce in ce mai des ca esti singur si vrei sa te retragi, departe de cei din jur, chiar daca ii iubesti.

sursa foto:

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus