Connect with us

Lucruri pe care le poti invata daca te impaci cu fostul iubit

LIFESTYLE

Lucruri pe care le poti invata daca te impaci cu fostul iubit

Cand te impaci cu un fost iubit, poate sa fie cea mai buna decizie pe care o iei pentru tine sau poate sa se ajunga din nou la o explozie de furie si frustrari. Uneori este bine sa faci tot ce iti sta in putere, pentru a nu ajunge sa te macine intrebarea: “ce ar fi fost daca?”. Analizeaza-te foarte bine ca si persoana, fa acelasi lucru si cu el si gandeste-te la motivele care au stat la baza despartirii voastre.

Daca ai decis ca merita sa va acordati o a doua sansa, iata care sunt lucrurile de care sa tii cont si pe care le poti invata:

1. Acesta este un nou inceput, nu o continuare a relatiei pe care ati avut-o.

Un nou inceput inseamna sa te inarmezi din nou cu rabdare si sa descoperi partenerul, ca si cum ar fi prima oara cand il cunosti. Pas cu pas, zi dupa zi, construiti impreuna o relatie frumoasa, asa cum v-ati dorit de la inceput.

2. Daca separarea a fost totala, poate sa fie un lucru bun

A tine legatura cu fostul iubit nu este benefica. Faptul ca ati rupt orice legatura, va ajuta sa va vindecati, sa intelegeti unde ati gresit si sa aveti timp sa va descoperiti dorintele.

3. Uneori trebuie sa incerci din nou, pentru a fi sigur

Deciziile in viata nu trebuie sa fie definitive si uneori o a doua sansa este benefica, pentru a te asigura ca ai facut ceea ce trebuie. Totusi, a mai incerca nu trebuie sa devina obisnuinta si sa ramai intr-o relatie toxica.

4. Trebuie sa se produca schimbari la fiecare dintre voi, pentru ca impacarea sa merite.

Daca ganditi la fel ca atunci cand v-ati despartit, impacarea nu isi are rostul. Aceasta se poate produce doar daca cei doi si-au invatat lectiile si au ajuns la un numitor comun.

5. Iertarea este calea fericirii

Sa ierti este unul dintre cele mai eliberatoare sentimente, ca si atunci cand esti iertat. Nu lasa ranchiuna si orgoliul sa-ti umbreasca viata. Interesul trebuie sa fie fericirea amandurora, nu castigarea unei dispute.

6. Impacarea este doar inceputul

Momentul impacarii nu reprezinta rezolvarea tuturor problemelor, ci este inceputul si dovada ca ambii parteneri isi doresc sa lupte impreuna, pentru fericire.

7. Comuniarea este mai importanta decat orice

Acum mai mult decat niciodata, trebuie sa comunici cu partenerul. Nu trebuie sa cosmetizezi problemele pe care le intampinati si nemultumirile pe care le aveti. Daca v-ati impacat nu inseamna ca totul trebuie sa fie perfect, important este sa discutati deschis si cu bunavointa.

8. Singurele reguli trebuie sa fie cele pe care le faceti impreuna

Nu conteaza ce cred alte persoane, atata timp cat voi sunteti fericiti. Impreuna, stabiliti care sunt regulile dupa care va ghidati si care va aduc echilibru in relatie.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus