Connect with us

5 provocari pentru femeile singure

LIFESTYLE

5 provocari pentru femeile singure

Este important sa te simti bine in pielea ta, sa nu ai o personalitate dependenta si sa nu te multumesti cu orice fel de companie, insa intr-un final, cu totii isi doresc pe cineva alaturi.

In cazul in care esti de ceva timp singura si iti doresti o schimbare in viata ta, iata 10 PROVOCARI pe care sa le incerci, care nu sunt doar distractive, ci si eficiente:

1. Mergi la un eveniment cultural, macar o data pe luna. Indiferent care erau activitatile tale in trecut, mergi la un eveniment unde exista mai multe sanse sa intalnesti oameni de calitate. Vei avea avantajul de a te bucura de evenimentul in sine, cat si de a cunoaste oameni interesanti. Nu trebuie sa cauti neaparat sa te apropii de un barbat. Chiar si a-ti face prieteni noi poate fi un pas inainte, pentru viata ta personala.

2. Fa contact vizual si zambeste persoanei de care iti place. In general, atunci cand placi pe cineva, ai tendinta sa pari indiferenta si sa-i eviti privirea, tocmai pentru a nu-ti trada sentimentele. De aceasta data, fa exact opusul. Priveste-l in ochi, zambeste-i discret si observa-i reactiile. Poti sa fii surprinsa, iar interesul sa existe de ambele parti.

3. Ia o pauza de la aplicatiile pentru intalniri. Chiar daca reprezinta o modalitate utila de a cunoaste oameni interesanti, daca abuzezi, poti sa fii in situatia total opusa, de a fi si mai singura, si de a nu avea parte de o legatura reala. Incearca sa socializezi mai mult in viata reala.

4.Intrerupe orice legatura cu cel cu care te intalneai, dar nu aveai o relatie. Chiar daca oamenii simt nevoia de sex, a face asta, fara a fi in situatia relationala pe care ti-o doresti, te poate afecta pe termen lung. Ai fi singura nu este cel mai rau lucru posibil, pe cand a fi

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus