Connect with us

3 preparate care te ajuta sa ai un ABDOMEN PLAT

NUTRITIE SI DIETE

3 preparate care te ajuta sa ai un ABDOMEN PLAT

Exista multi factori pentru care te simti balonata, cum ar fi lipsa somnului, retentia de apa, alimentatia necorespunzatoare sau alte afectiuni medicale. Prima schimbare cu care poti sa incepi, si una dintre cele mai importante, este alimentatia.

Iata 3 preparate pe care le poti consuma pe parcursul unei zile, pentru ca tu sa fii mai sanatoasa si sa ai un abdomen plat:

#MICUL DEJUN

Intr-un vas, fierbe 200 ml lapte, cu 100 gr fulgi de ovaz si amesteca, pana cand acestia se umfla si absorb lichidul. Toarna continutul intr-un bol si adauga fructe de padure, nuci, seminte de in si o lingurita de miere.

#PRANZUL

Pregateste-ti un bol plin de legume, care nu doar te vor satura, dar iti vor da energie, fara sa te balonezi. Trage la tigaie, intr-o lingurita de ulei de masline, niste spanac sau salata kale, pana cand se inmoaie putin. Aseaza-le intr-un bol si adauga un cartof dulce fiert sau copt, taiat cubulete,naut fiert si seminte. Pentru dressing, amesteca 1 lingura ulei de masline, 1 lingura otet balsamic, sare si piper.

#CINA

Gateste o bucata de somon, la tigaie sau la cuptor, in functie de cum preferi. Stropeste-l cu zeama de lamaie si mananca-l alaturi de o garnitura din quinoa si/sau sparanghel fiert. Si broccoli fiert este o alegere foarte buna pentru garnitura.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus