Connect with us

5 greseli in aplicarea FARDULUI

FASHION & BEAUTY

5 greseli in aplicarea FARDULUI

Daca te uiti pe internet, la tutoriale de machiaj, inveti o multime de trucuri utile, dar in acelasi timp iti este greu sa alegi ceea ce ti se potriveste. Intotdeauna poti sa-ti imbunatatesti tehnica prin care te machiezi, lasand loc creativitatii, insa exista anumite greseli, pe care trebuie sa le eviti, indiferent de cum alegi sa aplici fardul:

GRESEALA #1

Nu aplici un primer. Chiar daca ti se pare un pas lipsit de importanta, daca o sa incepi sa-l folosesti, vei observa diferenta. Nuanta pleoapelor se uniformizeaza, fardul adera mai bine iar machiajul va rezista mai mult timp.

GRESEALA #2

Folosesti numai nuante pale. Machiajul nude este foarte apreciat, insa daca nu iti conturezi sub nicio forma ochii, macar cu nuante de maro, in texturi mate, nu o sa reusesti sa-ti evidentiezi privirea. Nu trebuie sa-ti fie frica de culori sau texturi mai indraznete.

GRESEALA #3

Crezi ca iti trebuie minimum 3-4 farduri, pentru un machiaj reusit. Poti sa-ti conturezi ochii doar cu 2 nuante de fard, una pentru iluminarea pleoapei, alta mai inchisa, pentru conturarea pliului. Daca vrei sa fie si mai simplu, poti sa folosesti ca si fard, blush-ul sau pudra bronzanta. O sa adori aceasta tehnica, mai ales vara.

GRESEALA #4

Aplici prea mult fard. Nu trebuie sa incarci pensula cu mult produs. Aplica foarte putin, estompeaza, apoi mai aplica, daca este nevoie. Va fi mult mai eficient sa adaugi, decat sa fii nevoita sa stergi totul.

GRESEALA #5

Nu estompezi suficient fardul. Liniile exacte nu au ce cauta decat in coltul extern al ochilor, sau atunci cand aplici linia de tus. Atunci cand vine vorba de pleoapa mobila, nu trebuie sa existe linii aspre sau dunga in forma de semi cerc. Estompeaza foarte bine, pentru a creea umbrele care iti complimenteaza privirea.

sursa foto:

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus