Connect with us

Te gandesti ca acestea sunt motivele pentru care esti singura?

LIFESTYLE

Te gandesti ca acestea sunt motivele pentru care esti singura?

Atunci cand esti singura,nimic nu este mai deranjant, decat oamenii care stiu exact motivul pentru care esti in aceasta situatie, chiar daca nu te cunosc in profunzime. A fi singur nu este un handicap sau un motiv de disperare, ci ar trebui sa fie un prilej de a te redescoperi, de a face lucruri care iti plac si a te gandi la ce fel de persoana iti doresti langa tine.

In cazul in care ai tot felul de dubii, legate de motivul pentru care nu iti gasesti pe cineva, iata care sunt acele lucruri despre care chiar nu ar trebui sa-ti faci griji:

1. Sunt singura pentru ca mi-am dorit sa fac sex foarte repede cu persoana pe care am cunoscut-o.

Este normal sa ai grija de tine, sa fii in siguranta si sa nu risti sa suferi, insa a-ti dori pe cineva foarte mult, si cu toate asta, a astepta o anumita perioada de timp sa iti exprimi sentimentele, din teama de a nu fi judecat, nu este benefic.Un om fara prejudecati va stii sa vada ceea ce esti cu adevarat.

2. Sunt singura pentru ca nu am un corp perfect.

Ca femeie, sunt slabe sanse sa fii complet multumita de felul in care arati. Chiar si asa, nu inseamna ca ceea ce tu gandesti despre corpul tau, o fac si cei din jur. Exista barbati pentru orice tip de femeie, iar scopul este sa te simti bine in pielea ta, nu sa te incadrezi in criteriile celorlalti.

3. Sunt singura pentru ca am anumite temeri din trecut

Orice om are rani emotionale, mai mult sau mai putin vindecate. Sunt foarte rare cazurile in care trecutul nu are si povesti triste. Accepta ceea ce esti si ce ai trait, si nu incerca sa maschezi suferintele. Important este sa nu te lasi absorbita de aceste probleme, si sa fie singurul subiect pe care il discuti.

4. Sunt singura pentru ca nu sunt implinita profesional

Unii oameni sunt mai inspirati, atunci cand isi aleg un drum profesional, altii se chinuie mai mult sa descopere ceea ce le place. Nu este o rusine sa nu iti gasesti loc de munca, sa iti schimbi radical profesia sau sa nu fi multumit cu ceea ce faci. Pentru a cunoaste pe cineva, nu trebuie sa-ti cosmetizezi viata, ca ea sa para perfecta.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus