Connect with us

Trucuri neobisnuite, care iti vor schimba rutina de machiaj

FASHION & BEAUTY

Trucuri neobisnuite, care iti vor schimba rutina de machiaj

In cazul in care experimentezi de ceva vreme cu machiajul, stii ca aproape nimic nu te mai poate surprinde. Make-up artistii vin cu tot felul de tehnici, insa de cele mai multe ori, din nevoie, femeile descopera solutii creative, pentru problemele pe care le intampina.

Iata cele mai utile si neobisnuite trucuri, pentru problemele de zi cu zi:

1. Da foc creionului pentru ochi! Da, nu e suficient sa-l ascuti. Pentru ca aplicarea sa fie mai usoara, iar culoarea mai pigmentata, incalzeste usor varful creionului, cu ajutorul unei brichete, pentru 2-3 secunde. Inainte de a-l aplica la ochi, testeaza-l pe mana, pentru a te asigura ca s-a racit.

2. Aplica blush-ul la doua degete distanta de nas! Nu trebuie sa te apropii mai mult de atat cu aplicarea blush-ului, deoarece vei obtine un aspect de clovn, iar scopul este sa conturezi pometii.

3. Amesteca primer-ul cu fondul de ten! Mai ales acum vara, pentru ca machiajul sa arate cat mai natural si luminos, poti sa combini fondul de ten cu primer-ul, pentru a evita sa le aplici pe rand, in cantitati prea mari. Astfel, te vei bucura de rezistenta machiajului, fara sa incarci tenul foarte tare.

4. Calmeaza roseata cu picaturi nazale! Daca nu ai la indemana un produs special pentru acnee si vrei o solutie de moment, picaturile nazale sunt foarte eficiente. Acestea actioneaza asupra vaselor de sange, iar roseata va fi mai putin vizibila.

5. Imbunatateste aspectul porilor cu ajutorul unui cub de gheata! Daca nu ai un primer pentru pori dilatati, gheata este solutia rapida pentru tine, mai ales pe canicula. Plimba un cub de gheata pe ten, inainte de aplicarea fondului de ten si vei vedea diferenta.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus