Connect with us

Aceste 5 obiceiuri iti pot salva relatia!

LIFESTYLE

Aceste 5 obiceiuri iti pot salva relatia!

La inceputul unei relatii, partenerii isi acorda mai mult timp, atentie si bani, pentru a ramane conectati cat mai profund. Pe masura ce trece timpul, foarte multi uita ce anume ii leaga si se neglijeaza. Aceasta lipsa de implicare poate distruge un cuplu. Nu este suficient ca ai o relatie de multi ani, ci aceasta trebuie in permanenta intretinuta, pentru a rezista.

Iata care sunt lucrurile pe care este bine sa le faci seara, inainte de culcare, pentru ca tu sa ai o relatie cat mai fericita:

1. Mergeti la culcare in acelasi timp. Incercati sa va faceti programul in asa fel incat sa mergeti in dormitor impreuna. Daca unul se uita la tv in alta camera, iar celalalt se culca, in timp, aceasta lipsa de conexiune va poate afecta si indeparta.

2. Renuntati la telefonul mobil sau laptop. Atunci cand va puneti in pat, evitati sa va distrageti atentia cu tot felul de aplicatii sau site-uri. Faceti asta pana sa mergeti in dormitor. Astfel, va puteti relaxa cu adevarat impreuna si puteti comunica eficient.

3. Pastrati discutiile pentru cand stati relaxati in pat. Evitati sa discutati lucruri importante, sau care tin de ce gandeste sau simte celalalt, in timp ce spalati vase, faceti ordine prin casa sau va uitati la televizor. Acordati-va atentie deplina si comunicati fara sa fiti distrasi de alte lucruri.

4. Incepeti preludiul inainte de a ajunge in pat. Pentru a evita monotonia ce poate sa intervina in cazul partidelor de sex, incercati sa incitati partenerul, chiar inainte de a ajunge acasa. Trimite-ti mesaje de dragoste sau unele mai indraznete pe parcursul zilei. Cand ajungeti acasa, nu trebuie sa asteptati ora de culcare, pentru a avea parte de preludiu. Sarutati-va in timp ce sunteti prin casa, cu diverse treburi, mangaiati-va pe furis, fiti spontani si jucausi.

5. Explorati noi atingeri. Oamenii memoreaza senzatiile, de aceea nu trebuie sa repetati aceleasi miscari, la fiecare partida de sex. Suprinde-ti partenerul cu abordari noi. Va fi placut surprins si va simti entuziasm de fiecare data.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus