Connect with us

Bretonul – din nou la moda!

FASHION & BEAUTY

Bretonul – din nou la moda!

Stim ca iti aminteste de copilarie….sau de vremurile in care coafura stil “Elena Basescu” era foarte la moda. Totusi, ca orice lucru care revine in trend, este reinventat si adaptat noii perioade de glorie. Bretonul a inceput, usor usor, sa isi faca resimtita prezenta in editorialele de fashion, beauty si pe covorul rosu.

Partea buna? Daca ai deja riduri pe frunte (ne referim la cele de expresie), bretonul este cea mai eficienta “crema”. Partea proasta? Pe timp de vara este extrem de incomod. Daca ai tenul gras, este posibil ca bretonul sa intensifice productia de sebum de pe frunte, asadar, ar fi indicat sa nu folosesti deloc machiaj sub breton, pentru a putea indeparta usor excesul de sebum cu ajutorul unui servetel demachiant.

De asemenea, bretonul este un camuflaj excelent pentru o pereche de sprancene nereusite sau pentru o “intarziere” la pensat. Yay to that! Totusi, daca nu esti pregatita sa ai o relatie de lunga durata cu acest stil de coafura (mai ales bretonul drept trebuie scurtat o data la 2 saptamani), poti apela la extensiile clip-in, care-ti vor schimba look-ul instant, fara prea multe batai de cap ulterior.

Ce zici?

 

  1. Ciara
elle.com

elle.com

2. Zendaya

elle.com

elle.com

3. Rihanna

elle.com

elle.com

4. Gigi Hadid

elle.com

elle.com

5. Kendall Jenner

elle.com

elle.com

6. Taylor Swift

pinterest.com

pinterest.com

7. Jennifer Lopez

pinterest.com

pinterest.com

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus