Connect with us

Schimbari minore pentru transformari majore ale corpului tau

LIFESTYLE

Schimbari minore pentru transformari majore ale corpului tau

Oamenilor le este greu sa faca schimbari, pentru ca le este greu sa iasa din zona de confort, mai ales cand simt ca acele schimbari trebuie sa fie majore. In realitate, este mai mare temerea de schimbare, decat efortul de a o face.

Exista multe greseli pe care le poti face in cazul alimentatiei si a stilului de viata, fara sa-ti dai seama de asta, si de cele mai multe ori, acestea sunt lucruri minore. Facand mai multe schimbari minore, beneficiul pe care il poti avea este major.

Iata ce poti sa faci pentru o stare de sanatate mai buna si o silueta mai supla:

1. Schimba modul in care bei cafeaua. Renunta la surplusul de zahar, siropurile artificiale si frisca din cafeaua de dimineata. Incearca sa bei cafeaua simpla sau cu lapte, si cu indulcitor din stevia sau miere.

2. Ai grija la modul in care faci cumparaturi. Cand mergi la supermarket, nu te duce niciodata cu stomacul gol. Vei avea tendinta sa cumperi mai multe. La fel de important este sa ai o lista. Daca nu stii ce anume ai nevoie sau ce vrei sa gatesti, o sa pierzi ore in magazin, si te vei intoarce acasa cu tot felul de preparate, nu tocmai sanatoase.

3. Adauga lamaie in apa pe care o bei. Nu este un efort prea mare, iar asta te va ajuta in cazul in care nu prea iti place sa bei apa. Gustul racoritor te va face sa consumi si mai mult, pe parcursul zilei.

4. Ia-ti geanta pentru sala la birou. Dupa munca, iti este foarte greu sa mergi si la sala, mai ales daca trebuie sa treci pe acasa, unde te asteapta canapeaua si frigiderul. Pentru a face economie de timp si a avea mai multa motivatie, ia-ti tot ce ai nevoie de dimineata, si dupa munca mergi direct la sala de fitness.

5. Nu mai lua gustari inainte de a merge la culcare. Ai grija sa te alimentezi corect pe tot parcursul zilei, pentru a nu fi infometata chiar inainte de a merge la culcare. Ar trebui sa nu mananci, macar cu doua ore inainte de a adormi.

6. Culca-te mai devreme. Starea de sanatate si cea de spirit se vor imbunatati, atunci cand o sa reusesti sa te odihnesti suficient. Chiar daca ai multe lucruri de facut, renunta la orice distragere si mergi la culcare macar cu o ora mai devreme decat o faceai pana acum.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus