Connect with us

Cele mai bune trucuri de infrumusetare, pentru vremea caniculara

FASHION & BEAUTY

Cele mai bune trucuri de infrumusetare, pentru vremea caniculara

Ca femeie, iti place vara, pentru ca ai ocazia sa porti rochii si sandale, sa-ti pui in evidenta atuurile, sa te bucuri de pielea bronzata. Din pacate, acest anotimp nu are doar avantaje, iar zilele caniculare sunt o adevarata provocare pentru tine, cand vine vorba de confort si frumusete. Este neplacut, chiar daca porti rochia preferata, sa transpiri abundent, sa fii nevoita sa porti mereu parul prins sau sa-ti curga machiajul.

Iata cele mai eficiente trucuri, pentru ca tu sa suporti mai usor canicula, aratand impecabil:

#Inlocuieste fondul de ten cu un BB sau CC cream. Atunci cand porti machiaj si transpiri, tenul este mai predispus la iritatii si puncte negre. Inlocuieste fondul de ten, care poate incarca tenul, cu o crema BB sau CC, cu factor de protectie solara. Ai avantajul de a acoperi imprefectiunile, fara a avea aspectul de masca.

#Foloseste mascara rezistenta la apa, chiar daca nu mergi la plaja sau piscina. Daca te-ai asigurat ca ai un ten impecabil, nici machiajul ochilor nu este de neglijat. In zilele caniculare, cu siguranta nu vrei ca mascara sa se transfere pe pleoapele superioare sau sub ochi, si sa-ti accentueze cearcanele.

#Poarta la tine servetele matifiante. Atunci cand porti machiaj o zi intreaga, cu siguranta ai nevoie de retus. Evita sa iti pudrezi fata, cand simti ca ai exces de sebum, si tapoteaza cu servetele matifiante. Astfel te improspatezi, fara a incarca inestetic tenul.

#Profita de temperatura ridicata, pentru a testa diverse coafuri. Daca ai parul lung, cu siguranta iti place mai mult sa-l porti liber, buclat sau indreptat. Acum vara este prilejul ideal pentru a testa stiluri diferite de cocuri, cozi si impletituri.

#Foloseste primer pentru ochi. Chiar daca porti un machiaj simplu, este esential ca fardurile sa nu se stranga. Vara, acest risc este si mai mare, chiar daca in restul anului nu ai probleme cu fardurile respective. Dupa ce ai aplicat primer-ul, poti sa folosesti putin iluminator si/sau bronzant pentru pleoape, daca vrei un machiaj simplu, dar de efect.

sursa foto: FashionDesignList

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus