Connect with us

Cauze si solutii ale epuizarii

FASHION & BEAUTY

Cauze si solutii ale epuizarii

Atunci cand esti lipsita de energie, te gandesti ca lipsa somnului este cauza. Aceasta este principala cauza, dar nu singura. Cum viata pe care o ai este ocupata si agitata, trebuie urgent sa iei masuri, pentru a-ti imbunatati starea.

Iata aspectele pe care trebuie sa le iei in calcul, cand vine vorba de epuizare:

#Scaunul incomod de la birou

Tinand cont de faptul ca foarte multi oameni isi petrec cel putin 8 ore la birou, este foarte important ca scaunul sa fie comod. O postura incorecta provoaca dureri de spate, spasme muscultare, o stare de irascibilitate, iar asta se va resimti si in nivelul energiei tale.

#Dezordinea

Atunci cand este haos in jurul tau, creierul are nevoie sa depuna mai mult efort pentru a se organiza si a indeplini sarcinile. Nu ai nevoie sa consumi energie in plus si sa incerci din greu sa te concentrezi, asa ca asigura-te ca pe biroul tau este ordine.Acelasi lucru este valabil si pentru acasa.

#Lipsa micului dejun

Chiar daca nu esti o persoana cu un apetit crescut dimineata, trebuie sa-ti iei aportul de nutrienti inca de dimineata, pentru a avea energie. Incearca macar un smoothie din lapte si banana, un iaurt cu musli, daca nu poti manca altceva.

#Deshidratarea

Starile de lesin si apatie pot fi semne ale deshidratarii. Asigura-te ca bei suficienta apa, mai ales vara, cand transpiri mai mult.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus