Connect with us

Lucruri pe care le fac barbatii, si le scot din minti pe femei

LIFESTYLE

Lucruri pe care le fac barbatii, si le scot din minti pe femei

Ce reprezinta pentru o femeie un adevarat cosmar, poate reprezenta pentru alta, o normalitate. Cu toate acestea, exista anumite lucruri pe care toate femeile le urasc, cand vine vorba de comportamentul barbatilor:

# Iti acorda atentie la inceput si vrea sa petreaca mult timp cu tine, dupa care se retrage. Aceasta lipsa de continuitate este frustranta pentru o femeie, o debusoleaza si o face sa-si piarda increderea in sine. Daca ti-ai analizat comportamentul si nu crezi ca ai gresit cu ceva, cel mai probabil el a fost entuziasmat, dar nu pregatit pentru o relatie serioasa. Unii barbati fac asta premeditat, altii actioneaza dupa impulsul de moment.

# Iti scrie mesaje dar nu suna niciodata. In cazul in care ai exclus ca timiditatea excesiva ar fi cauza, cel mai probabil nu vrea o relatie serioasa, si doreste sa pastreze o limita.

# Iti raspunde foarte greu la mesaje. Asta dovedeste o mare lipsa de disponibilitate si interes pentru tine. Ar fi bine sa iti evaluezi pozitia in aceasta relatie.

# Nu leaga conversatii. Tu esti cea care ii scrie diverse lucruri, pe diferite teme, iar el raspunde monosilabic. Nu, nu este mort dupa tine si a inghetat de emotie, pur si simplu nu este interesat de tine.

# Stie care sunt punctele tale sensibile, si se foloseste de asta. Daca te-ai deschis in fata lui si stie ce lucruri te dor sau nu-ti plac, si le foloseste impotriva ta in momentele tale vulnerabile, este semn ca vrea sa te domine.

# Nu te include in planurile lui. Cand vine vorba de iesit in oras sau mers in vacanta, vorbeste despre ce isi doreste el sa faca.Cat despre familie, nici atat nu te include. Daca nu sunteti la inceputul relatiei, iar aceasta atitudine persista, ar trebui sa te gandesti cat de implicat este defapt.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus