Connect with us

Motive pentru care prietenul tau cel mai bun ar putea fi iubitul tau

nrm_1410292981-ross-and-rachel

LIFESTYLE

Motive pentru care prietenul tau cel mai bun ar putea fi iubitul tau

Relatiile de prietenie intre o femeie si un barbat sunt complicate si isca multe controverse. Nu exista o regula, existand cazuri de prietenii adevarate, care niciodata nu s-au transformat in altceva, dar si cazuri in care au ajuns sa fie reale povesti de dragoste.

Iata care sunt motivele pentru care prietenul tau cel mai bun, poate sa-ti fie iubit:

# Ati mai avut tentative in trecut. Relatia voastra nu este una tocmai „frateasca” si in anumite situatii, poate la o petrecere, ati avut tentatia de depasi bariera prieteniei.

# Este prima ta optiune. Fie ca e vorba de un film nou aparut, de un restaurant la care vrei sa ajungi, el este persoana cu care vrei sa-ti petreci cel mai mult timp.

# Parintii tai il plac foarte mult. Daca tu ai o relatie foarte buna cu parintii tai, si rezonezi cu ei pe multe planuri, iar ei il plac, exista sanse foarte mari ca voi doi sa fiti foarte compatibili.

# Nimeni nu te intelege asa cum o face el. Faptul ca poti sa-i impartasesti tot ceea ce simti si traiesti, este un fundament foarte bun, pentru o relatie de viitor.

# Nu mai esti atat de interesata sa iti gasesti un partener. Asta pentru ca, pe foarte multe planuri, prietenul tau te face fericita. Iar asta nu este deloc de neglijat.

# Nu ai incercat niciodata sa-i faci cunostinta cu cineva. Poate pentru ca, in subconstient, vrei sa-l ai doar pentru tine. Daca erai complet dezinteresata de o relatie amoroasa cu el, nu te deranja sa aiba o viata persoana, separat de a ta.

Citește și:   Miturile despre ORGASM - desfiintate!
sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din LIFESTYLE

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus