Connect with us

Motive pentru care prietenul tau cel mai bun ar putea fi iubitul tau

LIFESTYLE

Motive pentru care prietenul tau cel mai bun ar putea fi iubitul tau

Relatiile de prietenie intre o femeie si un barbat sunt complicate si isca multe controverse. Nu exista o regula, existand cazuri de prietenii adevarate, care niciodata nu s-au transformat in altceva, dar si cazuri in care au ajuns sa fie reale povesti de dragoste.

Iata care sunt motivele pentru care prietenul tau cel mai bun, poate sa-ti fie iubit:

# Ati mai avut tentative in trecut. Relatia voastra nu este una tocmai “frateasca” si in anumite situatii, poate la o petrecere, ati avut tentatia de depasi bariera prieteniei.

# Este prima ta optiune. Fie ca e vorba de un film nou aparut, de un restaurant la care vrei sa ajungi, el este persoana cu care vrei sa-ti petreci cel mai mult timp.

# Parintii tai il plac foarte mult. Daca tu ai o relatie foarte buna cu parintii tai, si rezonezi cu ei pe multe planuri, iar ei il plac, exista sanse foarte mari ca voi doi sa fiti foarte compatibili.

# Nimeni nu te intelege asa cum o face el. Faptul ca poti sa-i impartasesti tot ceea ce simti si traiesti, este un fundament foarte bun, pentru o relatie de viitor.

# Nu mai esti atat de interesata sa iti gasesti un partener. Asta pentru ca, pe foarte multe planuri, prietenul tau te face fericita. Iar asta nu este deloc de neglijat.

# Nu ai incercat niciodata sa-i faci cunostinta cu cineva. Poate pentru ca, in subconstient, vrei sa-l ai doar pentru tine. Daca erai complet dezinteresata de o relatie amoroasa cu el, nu te deranja sa aiba o viata persoana, separat de a ta.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus