Connect with us

Trucuri de frumusete, rapide si de efect

FASHION & BEAUTY

Trucuri de frumusete, rapide si de efect

Din fericire, poti experimenta la nesfarsit cu machiajul, produsele de ingrijire si accesoriile de infrumusetare. Iata cateva idei salvatoare, pentru micile probleme pe care le intampini, cand iti doresti sa te aranjezi:

# Aplica masti de fata diferite, in acelasi timp. Daca ai tenul mixt, stii ce inseamna sa ai zona T grasa, iar restul fetei uscata. Aplica diverse masti, in functie de nevoi, pe diferite zone ale pielii.

2-gallery-1440785365-ghk-multimasking-3-1

Pinterest

# Inlocuieste creionul de ochi, cu mascara. Daca nu ai la indemana un creion negru pentru ochi, si doresti sa-ti conturezi si mai mult ochii, periuta de mascara este suficienta. Preseaz-o la baza genelor, astfel incat sa ramana putin produs pe linia genelor, apoi mergi cu periuta spre varful genelor, cum o faci in mod obisnuit.

mascara-stamping-3-psd-border

Pinterest

# Gloss pentru buze, in loc de iluminator. Daca ai un luciu de buze cu o textura perlata, este perfect pentru a-ti ilumina fata. Aplica-l pe pometi si pe arcada.

gallery-1458685753-gallery-1456955429-ghk-gloss5-2

Pinterest

# Aplica pudra pe gene, pentru o privire mai seducatoare. Inainte de mascara, aplica putina pudra translucida pe gene, cu ajutorul unei pensule. Aceasta le va face mai lungi si mai groase.

gallery-1458330033-ghk-mascara-index

Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus