Connect with us

Greseli de stil, care te imbatranesc

FASHION & BEAUTY

Greseli de stil, care te imbatranesc

Atunci cand te machiezi, te coafezi sau iti alegi tinuta, iti doresti sa iti scoti in evidenta calitatile, si sa-ti ascunzi imperfectiunile. Daca nu respecti cateva reguli simple, risti sa obtii exact opusul.

Iata care sunt greselile care nu iti complimenteaza deloc look-ul:

# Iti tai parul prea scurt

In afara de cateva exceptii, cele mai multe persoane arata mai bine cu parul mediu sau lung. Daca ai parul sanatos si frumos, nu trebuie sa-l tunzi foarte scurt si sa-ti inaspresti trasaturile.

gallery-1447883657-short-hair-cut

Pinterest

# Ai parul prea lung

In general, parul foarte lung, care iti acopera tot spatele si chiar ajunge pana la fund, nu arata deloc bine. Pierzi volumul de la radacina, iar suvitele tale nu sunt niciodata “in miscare”, din cauza greutatii. Incearca o tunsoare in scari, daca vrei sa ai parul foarte lung.

gallery-1447884093-long-hair-woman

Pinterest

# Iti este teama sa-ti deschizi culoarea parului

Nu este nimic rau in a avea parul negru, daca simti ca asta te avantajeaza si te face sa te simti in largul tau. Daca iti doresti totusi o schimbare si iti este frica, incearca un saten inchis. Aceasta culoare calda iti indulceste trasaturile.

gallery-1447884571-black-hair

Pinterest

# Adopti un trend fara sa-l adaptezi stilului tau

Atunci cand vine vorba de schimbari radicale, trebuie sa analizezi bine ce implica asta. Nu alege o tunsoare extravaganta, fara sa te gandesti cum va influenta acest lucru, stilul in care te machiezi si te imbraci. De asemenea, daca iti schimbi culoarea parului, gandeste-te daca se potriveste trasaturilor tale.

gallery-1447891575-woman-with-red-hair

Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus