Connect with us

INTERNET-UL, moduri prin care iti poti schimba viata

LIFESTYLE

INTERNET-UL, moduri prin care iti poti schimba viata

Internetul poate fi cel mai bun prieten al tau, dar si cel mai bun dusman, in functie de cum stii sa il folosesti. Daca pierzi ore in sir zilnic, pe site-urile de socializare, nu te alegi decat cu timp pierdut si o falsa senzatie ca nu esti singur. In schimb, poti alege sa faci lucruri utile pentru dezvoltarea ta personala si nu numai.

# Invata limbi straine

Exista o multime de site-uri educative, unde poti invata o limba straina. Pentru a fi si mai usor, gasesti o multime de materiale video, unde poti exersa pronuntia si capacitatile conversationale. Poate fi o provocare a verii. In toamna, vei avea o stare de bine, stiind ca ai facut si ceva util.

# Cauta joburi

In afara de site-urile de recrutare, exista si foarte multe forumuri care evalueaza companii, de la cele mai mici pana la cele mai mari. Fie ca este vorba de persoane care au fost la interviuri, fie ca sunt fosti sau actuali angajati, experienta lor te poate ajuta.

# Carti electronice

Daca iti place sa citesti, internet-ul te ajuta si in acest sens. Exista foarte multe surse care iti pun la dispozitie carti in format electronic, pe care le poti “rasfoi” pe laptop, tableta sau ebook reader. Este o varianta buna atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al spatiului, pentru ca nu mai trebuie sa depozitezi cartile prin casa, si poti avea mereu la tine, mai multe volume.

# Harti

Trebuie sa recunosti, iti este foarte greu sa-ti imaginezi viata fara gps-ul telefonului. Te ajuta ori de cate ori trebuie sa ajungi intr-un loc nou.

# Documentare

Cu ajutorul internetului, controlezi mult mai usor informatia pe care o asimilezi. Cand vine vorba despre TV, varietatea este mai limitata, pe cand pe internet, poti alege exact domeniul de interes. Daca vizualizezi chiar si un documentar pe luna, te imbogatesti cultural mult mai mult, decat daca urmaresti zilnic programe lipsite de substanta.

# Trucuri

Nu, nu este vorba despre trucurile de magie, ci despre tot felul de sfaturi practice, pentru nevoile de zi cu zi. Ai o pata pe tricou si nu stii cum sa o scoti? Ai zgariat mobila? Nu stii cum sa te machiezi? Vrei sa afli pareri despre un produs cosmetic? Toate aceste informatii, dar si multe altele, le gasesti pe internet.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus