Connect with us

Ce tip de femeie prefera barbatii in functie de varsta

LIFESTYLE

Ce tip de femeie prefera barbatii in functie de varsta

Iti plac barbatii mai maturi decat tine? Consideri ca barbatii de aceeasi varsta cu tine sunt imaturi si nu stiu sa iti satisfaca poftele? Iti plac barbatii mai tineri decat tine? Iata ce cauta barbatii la o femeie, in functie de varsta. Bineinteles ca nu exista tipologia ideala de femeie sau de barbat, insa fiecare dintre noi are cateva caracteristici dupa care se orienteaza.

… asadar, care sunt femeile perfecte pentru barbati, infunctie de varsta lor?

Barbatul 20-30 de ani

La aceasta varsta, probabil din cauza imaturitatii, masculinitatii, teribilismului, insa un barbat cauta la o femeie sa fie atragatoare si sa fie placuta in orice mediu. Nu neaparat sa fie frumoasa si sa se imbrace in pas cu moda, ci doar sa fie atragatoare, sa intoarca lumea capul dupa ea, intr-un cuvant sa se mandreasca cu piesa lui de muzeu.

7649b0c6b1a0cb3f9c7a9cacdeaa1fee

Pe langa toate astea, trebuie sa fie petrecareata, sa faca sex, sa fie placuta de prietenii lui, sa aiba sani fermi si picioare wow. Wow nu inseamna neaparat lungi, ci frumoase.

Barbatul 30-40 de ani

Odata cu trecerea vremii, toata lumea se maturizeaza, atat femeile cat si barbatii. Daca la 20 de ani un barbat cauta o femeie atragatoare, barbatul care trece de pragul de 30 de ani cauta o femeie isteata, cu care sa poata purta o discutie inteligenta, care sa fie in pas cu evenimentele si sa isi doreasca si un statut social.

6e779ab655f86c6d183e5cd75389a5cf

Daca pentru barbatii mai tineri aspectul fizic conteaza cel mai mult, pentru barbatul de 30-40 de ani succesul social si profesional al femeii de langa el primeaza.

Barbatul 40 – 50 de ani

Deja ajunsi la aceasta varsta, barbatul isi doreste langa el o femeie serioasa, respectabila, cu un trecut cuminte, care sa nu se lase cucerita de catre orice barbat cu una cu doua.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din LIFESTYLE

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus