Connect with us

Implantul mamar – sanatate si frumusete la pachet cu Dr. Chirurg-Estetician Kasem Abu Bakr

FASHION & BEAUTY

Implantul mamar – sanatate si frumusete la pachet cu Dr. Chirurg-Estetician Kasem Abu Bakr

Pentru ca ne place sa fim frumoase, dar frumusetea nu este doar exterioara, ci in primul rand interioara, iar sanatatea este cel mai de pretios lucru cu care ne nastem, punem pret si accent pe informatii profesioniste de la oameni profesionisti. Acesta este motivul pentru care am ales sa il contactam pe Dr. Chirurg Estetician, Kasem Abu Bakr, sa ne explice din punctul de vedere al unui profesionist in domeniu si din experienta dansului, ce inseamna frumusete, sanatate si chirurgie estetica.

kasem-Aesthetic-Dr.-Kasem-Abu-Bakr-e1461923317503

Din ce in ce mai multe celebritati autohtone apeleaza la serviciile doctorului Kasem Abu Bakr, asa cum a facut si Adelina, si nu pentru ca au nevoie, ci pentru ca isi doresc sa isi sublinieze frumusetea naturala si sa ramana sanatoase. Este recomandata preventia decat tratarea, asadar, nu stati pe ganduri, cand vine vorba despre sanatate.

IMG_8280

Si cum sa nu iti doresti sa apelezi la astfel de servicii cand celebritatile internationale isi expun rezultatele si se mandresc cu ele? Orice femeie vede rezultatele mainii unui artist chirurg estetician isi doreste sa le obtina si ea. Spunem artist, pentru ca asa e.

Pe langa stiinta si multi ani de documentare si studiu, exista si arta, o mana de artist care sa „sculpteze” pur si simplu in corpul unei femei, dar nu numai. Pentru ca si barbatii pot apela la serviciile unui doctor chirurg estetician.

Hai sa vedem impreuna, celebritatile care au apelat la operatii de implant mamar, sunt sanatoase, frumoase, sexy si pline de viata:

Kelly Rowland – inca de la varsta de

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din FASHION & BEAUTY

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus