Connect with us

Lucruri pe care este exclus sa le porti la o nunta

FASHION & BEAUTY

Lucruri pe care este exclus sa le porti la o nunta

Nuntile sunt unele dintre cele mai importante evenimente, prin urmare stresul pregatirii este destul de mare. Chiar daca nu faci parte din familia mirilor, iti doresti sa ai o aparitie eleganta si potrivita locatiei.

Alegerea vestimentatiei este destul de subiectiva, in functie de preferintele fiecaruia, dar exista anumite reguli pe care este bine sa le respecti.

Iata ce nu trebuie sa porti la o nunta, indiferent de ce aleg invitatii:

# Rochie alba

Indiferent de ce spun altii, rochia alba este doar pentru mireasa. Poti in schimb sa porti rochii care sa contina insertii albe, sau unele in culori pastel.

# Sutien la vedere

Chiar daca asta poate fi sexy in alte contexte, la o nunta evita sa se vada bretelele de la sutien, sau banda de pe spate. Iti poate compromite lookul, transformandu-se din elegant, intr-unul vulgar.

# Machiaj foarte colorat

Evita fardurile foarte pigmentate, in nuante de roz, albastru sau verde. Daca optezi totusi pentru aceste culori, acestea trebuie sa fie foarte estompate, pe buze un ruj nude iar rochia cu linii foarte simple, fara aplicatii stralucitoare.

# Animal print

Oricat de mult ti-ar placea, nu purta nimic care sa aiba imprimeu de leopard, zebra, sarpe etc. Nu sunt acceptate nici insertiile, chiar daca sunt de dimensiuni mici.

# Sandale fara toc

Daca nu poti purta tocuri foarte inalte, opteaza pentru unele de 5-7 cm, dar nu renunta la ele. Chiar daca ai o rochie lunga, aceasta isi pierde din eleganta, fara tocuri.

# Denim

In cazul in care nunta se desfasoara intr-un cadru mai putin pretentios, poti sa alegi rochii inflorate, romantice, casual, dar evita cu desavarsire denim-ul, in orice forma.

# Negru, din cap pana in picioare

Daca alegi sa porti o rochie neagra, opteaza pentru sandale colorate, aurii sau argintii. A purta totul negru nu este o alegere buna, chiar daca pare elegant.

# Pantaloni scurti

Chiar daca exista modele de pantaloni scurti cu paiete, pietricele si alte aplicatii care le ofera un look mai elegant, nu sunt potrivite pentru nunti, ci doar pentru club sau evenimente mai relaxate, pe timp de seara.

# Culori neon

Acestea sunt la moda, dar nu si pentru acest tip de eveniment. Chiar daca e vorba de verde, roz, albastru, nuantele neon nu au ce cauta in vestimentatia ta de nunta.Nici macar la accesorii.

# Rochiile decupate excesiv

O rochie cu un decolteu generos, sau cu spatele gol, poate fi sexy, dar o rochie cu tot felul de taieturi in zona abdomenului, sau cu benzi transparente pe fund, picioare, intra in zona vulgarului.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus