Connect with us

9 reguli de aur pentru a fi o femeie demna de invidiat

LA PSIHOLOG

9 reguli de aur pentru a fi o femeie demna de invidiat

De cele mai multe ori, societatea pune pe umarul femeilor mai multe atributii: femeie, mama, gospodina, angajata sau proprietar de afacere, prietena, sotie etc. Pentru unele femei, acestea sunt prea multe si nu fac fata, motiv pentru care devin depresive, nemultumite de ele sau de mediu, devin nervoase si frustrate. De aici provin si cele mai multe probleme si deviatii de comportament, gandiri gresite si preconcepute.

Insa noi astazi va propunem noua reguli de aur, care va vor ajuta sa treceti cu brio peste o astfel de etapa a vietii si sa fiti femeia la care oricine viseaza:

#o femeie adevarata nu urmareste fericirea – ne referim la fericire ca „sport national” dupa care orice femeie alearga si ramane dezamagita. Traieste prezentul si vei fi mult mai multumita de rezultate, iar starea ta de spirit va fi diferita.

7772d8f38e9322210fac04c053183861

#momentul prezent este cel mai interesant si important pentru o femeie adevarata – bineinteles ca orice femeie are planuri de viitor, insa nu asteapta sa vina viitorul pentru a actiona. Femeia adevarata stie ca pierde timp daca asteapta pana cand „voi gasi barbatul perfect”, „voi slabi 10 kg” etc. Asteptarea e o pierdere de timp in loc sa traiesti momentul prezent.

#sa fii o femeie adevarata este un privilegiu si esti constienta de asta – apreciezi si esti recunoscatoare pentru faptul ca te-ai nascut femeie. Pentru o femeie adevarata, a fi femeie este un privilegiu si nu un chin.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din LA PSIHOLOG

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x