Connect with us

Ce ar trebui sa stii inainte de a te muta cu iubitul tau

LA PSIHOLOG

Ce ar trebui sa stii inainte de a te muta cu iubitul tau

Daca relatia ta merge bine, iar the love is in the air, e perfect. Inseamna ca urmeaza momentul cel mare, in care va veti muta impreuna. Este un pas important intr-o relatie, pentru ca nu este usor. Mai ales daca unul dintre voi urmeaza sa-si parasca orasul natal, pentru marea schimbare.

Mutarea este o decizie importanta de ambele parti, asadar pune-ti cateva intrebari inainte sa o faci:

#V-ati marturisit dragostea?

Daca nu stii ca te iubeste, nici el nu stie, inseamna ca nu stiti nici ce planuri de viitor aveti. Ar trebui sa le stii, pentru a lua o astfel de decizie importanta.

6584a976b62c2cca888d998b0db8b9f8

#E decizia cea mai buna?

N-ai de unde sa stii pana nu o faci, desigur. Insa gandeste-te la zilele petrecute impreuna, la nopti, cum erau, cum se desfasurau. Timpul petrecut impreuna va ajuta relatia sau va desparte? Aveti si activitati separate? Aveti momente de intimitate?

#Cum te simti in prezenta iubitului tau?

Esti ok sa te vada goala? Esti la fel de rusinata cand e el in preajma, ca la inceput? Pentru a va muta impreuna, va trebui sa fi scapat sau sa scapi repede de aceasta rusine. E iubitul tau, daca veti sta impreuna vor fi momente in care tu sau el veti fi goi prin casa. Trebuie sa te simti in largul tau.

#Cum se desfasoara vacantele impreuna?

Va certati? Aveti contradictii fata de locurile unde sa luati masa? Cum isi pastreaza camera in care stati? Sunt lucruri care te vor ajuta sa vezi cum va fi cand veti sta impreuna.

cuplu-2

#Ce mancare prefera?

Aveti aceleasi dorinte culinare? Mananca acasa? Va trebui sa gatesti? Gateste si el? Cum va impartiti aceste activitati casnice?

#Iti plac prietenii lui?

Sunt cei cu care veti petrece timp impreuna, sunt cei cu care va iesi cand va avea timp doar pentru el si ei. Si tot ei sunt cei care vor veni la voi in vizita, fiind prietenii lui.

#Ii plac prietenii tai sau prietenele?

De asemenea, sunt cele care vor veni la tine in vizita si va veti petrece timp impreuna. Daca nu e de acord cu ele, va fi foarte dificil sa aveti acest timp acasa la voi.

#Va veti respecta intimitatea?

Cand stati impreuna, la un moment dat, nu chiar in primele saptamani, veti avea nevoie de spatiul vostru. De momente doar pentru voi. Cum va veti descurca in astfel de momente?

#Esti dispusa sa imparti banii cu el?

Vor fi cheltuieli comune, pe care va trebui sa le impartiti. Poate sunt mai mari decat pana acum, esti dispusa sa renunti la alte cheltuieli personale pentru a imparti cheltuielile casei?

Sursa: Pinterest, ELLE

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din LA PSIHOLOG

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x