Connect with us

Intrebari pe care sa ti le pui, inainte de a lua in calcul ca partenerul nu te mai iubeste

LIFESTYLE

Intrebari pe care sa ti le pui, inainte de a lua in calcul ca partenerul nu te mai iubeste

Uneori, atat femeile, cat si barbatii, experimenteaza sentimente de nesiguranta, singuratate, abandon, insa nu intotdeauna acestea sunt obiective.

Iata care sunt lucrurile pe care trebuie sa le analizezi, inainte de a-ti acuza partenerul ca nu te mai iubeste:

# De ce te simti asa?

Este posibil ca aceasta senzatia sa fie o iluzie, iar problema sa fie in alta parte si chiar sa nu aiba legatura cu armonia din cuplu. Poate ai niste complexe fizice, niste frustrari legate de tine, ca individ, te simti neimplinita in cariera etc. Incearca sa identifici perioada in care a aparut sentimentul ca partenerul nu te mai iubeste.

# Cum este comportamentul lui?

Oamenii au uneori nevoia de intimitate, sau daca au o atitudine mai distanta, nu inseamna ca sentimentele lor s-au schimbat. Nu trage concluzii pripite, dupa o perioada scurta in care el este schimbat. Daca viata sexuala s-a schimbat, el evita sa faceti lucruri impreuna, abia atunci poti sa-i ceri sa aveti o discutie despre asta.

# Fii atenta la detalii

Daca nu face gesturi romantice extraordinare, nu inseamna ca nu te mai iubeste. Nu trebuie sa existe un buchet imens de trandafiri, cina romantica la restaurant sau o vacanta neasteptata. Gesturile marunte, cum ar fi sa te intrebe cum te simti, sa fie atent la lucrurile care iti plac, sa-ti ceara parerea in diverse situatii, sunt semne mai sigure ca inca te iubeste.

# Analizeaza felul in care se poarta, atunci cand are probleme

Poate ca in viata de zi cu zi, are momente cand este distant, fiind preocupat de tot felul de lucruri. Fii atenta insa, la felul in care comunica, atunci cand i s-a intamplat ceva, sau il framanta o problema. Daca nici atunci nu vine la tine sa discutati, sa se descarce si sa-i alini suferinta, poate fi un semnal de alarma.

# Cum se prezinta situatia, pe retelele de socializare?

Relatiile nu se traiesc online si acest subiect nu ar trebui sa fie o problema. Daca inainte obisnuia sa se afiseze pe pagina personala, alaturi de tine, in poze, check in-uri, iar acum nu o mai face, poate fi un semnal de alarma. Daca nu este genul sa isi afiseze foarte mult relatia, online, si nu a facut asta nici la inceput, nu ar trebui sa faci presiuni si sa-i reprosezi asta.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus