Connect with us

Semne ca tu si partenerul va potriviti de minune

LIFESTYLE

Semne ca tu si partenerul va potriviti de minune

Nu exista niste criterii general valabile, dupa care sa stabilesti cat de compatibili sunt doi oameni, deoarece fiecare are nevoi diferite. Cu toate acestea, cei mai multi sunt de acord ca unele detalii nu pot fi ignorate, indiferent de personalitatea celor doi.

Iata care sunt aspectele importante ale unei relatii, care dovedesc ca sunteti un cuplu matur si fericit:

# Aveti aceleasi teluri

Nu trebuie sa fiti la fel, pentru a fi compatibili, dar trebuie sa va doriti lucruri care sa fie complementare, nu total opuse. Daca unul isi doreste sa aiba o viata linistita, in confortul propriei case, iar celalalt are un spirit de aventura mai dezvoltat, si viseaza sa vada lumea, va fi cam greu sa convietuiti. Este bine sa va doriti aceleasi lucruri, pe termen lung, iar atunci cand exista diferente, sa puteti face compromisuri fara a fi frustrati de asta.

# Fiecare intelege ce nevoi are celalalt

Este important sa va intelegeti asteptarile, dar si sa stiti sa le comunicati. Daca partenerul nu face ce va asteptati si ii reprosati asta cu ostilitate si dezamagire, raspunsul nu va fi unul empatic si benefic relatiei. Daca ati invatat sa comunicati nemultumirile, si in general sa anticipati nevoile celuilalt, inseamna ca exista compatibilitate intre voi.

# Ati trecut cu bine peste probleme

Daca deja ati trecut prin momente dificile, fie ca tinea de viata de cuplu, de familie sau de aspecte financiare, si ati reusit sa nu aduceti tensiune in relatie, inseamna ca sunteti un cuplu solid si matur.

# Relatia voastra nu se bazeaza pe sex

Sexul este foarte important, dar nu trebuie sa fie principalul motiv pentru care sunteti impreuna. Asta nu inseamna ca noptile impreuna nu este bine sa fie extraordinare, dar pentru ca un cuplu sa reziste, acesta trebuie sa se provoace intelectual si sa-si petreaca timpul impreuna, facand diverse activitati.

# Stiti sa va certati, dar si sa va impacati

Un cuplu fericit nu inseamna un cuplu care nu se cearta. Ce conteaza cu adevarat este motivul pentru care exista certuri si cum se solutioneaza acestea. Daca frustrarile partenerilor sunt pe teme foarte serioase si se intampla des, iar discutiile nu fac decat sa agraveze situatia, nu este deloc semn bun. Daca va certati constructiv, fara a rani partenerul si va impacati avand discutii constructive, nu doar pentru a ignora problemele, aveti mari sanse sa ramaneti impreuna.

# Invatati unul de la celalalt

Pentru ca doi oameni sa formeze un cuplu, nu este nevoie doar de iubire si atractie, ci si de sentimentul de admiratie. Partenerul este cel care trebuie sa vada ce e mai bun din tine, sa te stimuleze sa iti depasesti limitele si sa te incurajeze sa reusesti. Daca doi oameni au o relatie sanatoasa, acestia invata in permanenta unul de la celalalt.

# Va simtiti bine impreuna si cand nu faceti ceva interesant

Oricine se poate distra, atunci cand face ceva cu adevarat deosebit. Testul adevarat este atunci cand nu este nimic interesant de facut, si cu toate acestea va bucurati de compania celuilalt. Compatibilitatea deplina este atunci cand conteaza mai mult sa fii cu partenerul, nu unde esti cu acesta.

# Va puteti spune orice

Partenerul trebuie sa fie in diverse situatii, iubit, parinte, confident, pentru ca viata te expune la situatii complexe si delicate. Este esential sa ai sentimentul ca, indiferent ce se intampla, poti sa-i spui partenerului ce ai pe suflet.

# Aveti incredere unul in celalalt

Nicio relatie nu functioneaza fara incredere reciproca. Sau chiar daca exista, nu este una fericita. Daca uneori te incearca gelozia, si din teama de a suferi, nu uita ca un om care tradeaza, o va face indiferent de cata libertate ii dai. Daca ati ajuns in punctul in care aveti incredere unul in celalalt si va respectati intimitatea, inseamna ca relatia voastra este una matura.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus