Connect with us

Mutatul impreuna- lucruri de care ii este teama barbatului

LIFESTYLE

Mutatul impreuna- lucruri de care ii este teama barbatului

Femeile au tendinta sa o ia personal, atunci cand partenerul ezita sa faca acest pas important, al mutarii impreuna. Existenta unor temeri nu este sinonima cu lipsa de implicare sau de iubire. Importanta este comunicarea acestor temeri si incercarea, din partea ambilor parteneri, de a-l intelege pe celalalt, fara a-l judeca si presa sa ia o decizie.

Iata care sunt gandurile multor barbati, atunci cand vine momentul sa se mute impreuna cu iubita:

# Va trebui sa impart baia

In cazul in care aveti acelasi program de lucru, i se va parea o adevarata provocare, sa-si planifice timpul si in functie de tine. Daca pana atunci facea exact ce voia, de acum va trebui sa respecte faptul ca este un spatiu comun si ca trebuie sa acorde mai multa atentie curateniei si timpului petrecut in baie.

# Va trebui sa fiu ordonat

In cazul in care nu era inainte, barbatul se gandeste ca “brusc” trebuie sa nu-si mai lase hainele aruncate prin toata casa, ca vasele trebuie spalate nu doar o data pe saptamana si ca rufele se spala saptamanal, nu cand se goleste sifonierul. De cele mai multe ori, ii este greu sa inteleaga ca a face toate lucrurile astea, pentru femeie se traduc in dragoste si respect. Prin urmare, e posibil chiar sa se enerveze, cand tu plangi pentru ca el isi tot lasa camasile aruncate, desi l-ai rugat sa n-o mai faca. Cel mai probabil, vei auzi replica : “de ce te deranjeaza? nu ti-am cerut sa le strangi tu”.

# Va trebui sa fac in continuare gesturi romantice

Atat femeile cat si barbatii se gandesc, unora le este si teama, ca o data mutati impreuna, romantismul si atractia va disparea. Prin urmare, se gandeste cum sa faca, pentru ca relatia de cuplu sa nu fie una exclusiv “casnica”.

# Voi putea sa folosesc lucrurile din vechea locuinta?

Femeile au tendinta sa detina controlul, mai ales cand e vorba de organizarea in casa. Atunci cand va mutati impreuna, este foarte posibil ca obiectele pe care le are el, sa nu se potriveasca cu ale tale, sau cu cele existente in noua locuinta. Cu toate acestea, el este posibil sa vrea sa foloseasca o parte din ele. Important este sa gasiti o cale de mijloc si sa nu respingi automat tot ceea ce isi doreste sa faca.

# Va avea grija de mine?

Orice barbat isi doreste sa fie ingrijit, rasfatat, iar el cu siguranta este nerabdator sa afle daca se va intampla asta, sau veti fi ca niste colegi de apartament.

# Unde isi va tine acele zeci de lucruri?

Barbatii sunt coplesiti de cat de multe haine, pantofi si cosmetice au femeile. Atunci cand se gandeste la asta, isi imagineaza ca o data mutati impreuna, el va fi cel care va incerca sa-si strecoare cateva lucruri in casa, printre ale femeii, ca si cum ar fi un musafir.

In realitate, chiar daca nu totul este roz si este nevoie de comunicare si compromis, mutatul impreuna nu este o drama, asa cum o percep multi barbati. In cel mai rau caz, are un gust dulce-amarui.

sursa foto:Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus