Connect with us

Motivul pentru care este bine sa suferi din dragoste

LIFESTYLE

Motivul pentru care este bine sa suferi din dragoste

Stiu, ti se pare imposibil sa crezi ca o despartire si toata suferinta de dupa, este benefica pentru tine. Iti este greu sa vezi asta, mai ales daca acum treci printr-un astfel de eveniment nefericit.

In general, oamenii simt nevoia de validare, de a li se confirma ca exista multe motive pentru care merita iubiti, prin urmare cauta cu disperare compania cuiva. Aceasta nevoie de iubire te poate face sa iei decizii proaste si sa faci multe compromisuri, doar pentru a avea macar iluzia fericirii.

Atunci cand suferi profund, ai parte de o confruntare in adevaratul sens al cuvantului, cu TINE. Te descoperi, te cunosti cu adevarat, iti infrunti cele mai mari temeri si iti gasesti puterea de a trece mai departe. Atunci cand esti singur si suferi, tu iti esti cel mai bun prieten, prin urmare, trebuie sa inveti sa te iubesti. Este benefic sa incepi sa iesi, fara a depinde de compania celor din jur. Cine a zis ca o piesa de teatru, un film, o excursie sau o plimbare, au farmec doar impreuna cu cineva? Ideea conform careia gasesti adevarata fericire alaturi de cineva, atunci cand reusesti sa fii fericit si singur, este extrem de adevarata.

Singuratatea poate fi la inceput extrem de infricosatoare, dar dupa ce atingi cel mai profund strat al suferintei, gasesti puterea sa te ridici si sa vezi lucrurile frumoase pe care merita sa le traiesti. Oamenii au instinctul supravietuirii, iar asta se va intampla si in cazul suferintelor sufletesti.

Despartirile nu sunt usoare si nici nu trebuie sa fie! AICI ESTE SECRETUL! Oamenii nu isi doresc sa sufere, si se panicheaza atunci cand se simt deprimati. In schimb, daca accepti ca te va durea, ca reprezinta doar o etapa si ca va trece, aceasta nu va mai fi atat de traumatizanta, si vei putea invata lectiile acestei suferinte.

Cea mai eficienta cale spre maturitate si intelepciune, este cea a suferintei.

Sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus