Connect with us

6 metode pentru a identifica un barbat care nu isi doreste o relatie stabila

LIFESTYLE

6 metode pentru a identifica un barbat care nu isi doreste o relatie stabila

Oamenii sunt greu de inteles, iar semnalele pe care le transmit nu pot fi decodate de fiecare data, existand riscul unei interpretari eronate. Chiar si asa, cu timpul, capeti experienta cand vine vorba de relatii, si inveti cand poti sa te implici si cand este bine sa te retragi.

Iata care sunt semnele care ar trebui sa te convinga, ca partenerul tau nu are intentii serioase in ceea ce priveste relatia voastra:

1. Intotdeauna este preocupat doar de planurile lui. Daca nu te implica in discutiile despre viitor, nu isi doreste sa petreaca timp cu tine, decat o data sau de doua ori pe saptamana, merge in vacante fara tine, este clar ca nu isi doreste o relatie serioasa.

2. Se retrage cand vine vorba de exprimarea sentimentelor. Un barbat neimplicat nu este neaparat cel care nu este foarte tandru, ci cel care respinge gesturile de tandrete ale femeii.

3. Incearca mereu sa te invinuiasca. Atitudinea ostila si negativista este toxica pentru o relatie, iar atunci cand el incearca sa te faca pe tine vinovata, chiar si pentru cele mai banale probleme, este clar ca trebuie sa pui punct relatiei.

4. Nu poti avea o discutie despre lucrurile care te nemultumesc. Daca de cate ori emiti opinii despre relatia voastra, el este defensiv si are o atitudine ostila, este foarte posibil ca el sa se ascunda de propriile probleme. Daca nu are maturitatea de a se confrunta cu problemele personale, cu atat mai putin o va face cu cele de cuplu.

5. Afiseaza o bariera. Daca nu povesteste despre copilarie, adolescenta, anumite momente din viata sa, mai mult sau mai putin placute, inseamna ca nu vrea sa se lase descoperit. Excluzand un blocaj emotional si o temere de a nu fi ranit, acest comportament denota lipsa de implicare.

6. Nu este niciodata multumit. Daca nu il vezi fericit in preajma ta, este pentru ca, cel mai probabil, chiar nu este! In orice relatie exista si momente dificile, iar tu nu iti poti face barbatul fericit, in permanenta. Daca totusi starea de nemultumire este permanenta, partenerul tau cu siguranta nu te vede ca pe femeia visurilor sale.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus