Connect with us

Tinute de weekend, adaptate pentru munca

FASHION & BEAUTY

Tinute de weekend, adaptate pentru munca

In timpul liber, te poti bucura de tinute lejere, cu jeansi, tenesi, imprimeuri traznite, sau la polul opus, de rochii mulate, sexy si tinute indraznete. La birou, tinuta ta trebuie sa fie corespunzatoare, decenta, sa nu se vada foarte multa piele si sa inspire respect, la intalnirile pe care le ai cu cei atat din interiorul firmei, cat si din exterior. Pentru asta, nu trebuie sa renunti nici la confort, nici la originalitate. Cine spune ca tinutele de birou trebuie sa fie anoste?

Iata cum poti sa folosesti anumite articole vestimentare pe care le porti in weekend, la munca:

gallery-1470154025-01-work

Pinterest

Rochia neagra, decoltata si cu bretele subtire, categoric nu o poti purta la munca, ca atare. Pentru a face asta, poti purta deasupra ei o bluza cu sau fara maneci, cu guler, sau o vesta tip sacou.

gallery-1470756785-slide3-new

Pinterest

Daca ai o camasa tip “boyfriend”, alba si cu aplicatii haioase, o poti transforma in tinuta de birou, daca o asortezi la niste pantaloni simpli, cu linii drepte, nu foarte mulati pe glezna. Daca optezi si pentru niste sandale feminine, lookul va fi unul foarte potrivit pentru munca.

Acum ca ai inteles cum poti adapta hainele pentru orice ocazie, iata alte exemple de articole vestimentare, pe care le poti utiliza atat in timpul liber (dreapta), cat si la birou (stanga)

Summer-Fridays_4-1024x1024

Pinterest

Summer-Fridays_3-1024x1024

Pinterest

Summer-Fridays_-1024x1024

Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus