Connect with us

Tu iti speli parul in mod corect?

FASHION & BEAUTY

Tu iti speli parul in mod corect?

Chiar daca spalatul parului este un obicei aparent simplu, exista o tehnica corecta, pentru ca parul tau sa fie frumos si sanatos. Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i repeti de fiecare data:

# Uda parul. Apa inmoaie parul, uleiurile si depunerile acumulate pe suprafata acestuia, si dilueaza samponul, pentru ca acesta sa-si faca treaba corespunzator.

# Aplica samponul intai pe scalp. Acolo exista depunerile si uleiul in exces, prin urmare maseaza intai radacina, apoi varfurile parului.

# Maseaza scalpul, nu parul. Masajul ajuta la regenerarea parului, stimuleaza cresterea si exfolierea pielii, dar daca insisti cu miscarile de frecare, pe suprafata parului, varfurile vor fi despicate si lipsite de stralucire, dupa uscare.

# Clateste de doua ori samponul. Pentru ca balsamul sa-si faca efectul, clateste bine parul, pentru a nu ramane nicio urma de spuma.

# Nu aplica balsam pe radacini. Indiferent de tipul parului tau, aplica balsamul doar pe lungimea suvitelor, altfel risti sa incarci inutil scalpul si sa pierzi volumul.

# Clateste parul cu apa calduta, spre rece. Astfel, parul se va sigila si va pastra toate substantele nutritive cu care l-ai tratat. Apa fierbinte usuca parul.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus